Başkale'de Müftüler Toplantısı yapıldı

İlçe Müftüleri istişare toplantısı İl müftüsü Nimetullah Arvas başkanlığında Başkale İlçesinde yapıldı.

VAN 1.04.2015 17:06:12 0
Başkale
Tarih: 01.01.0001 00:00
           Başkale ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda, gündeme ilişkin konular değerlendirildi.
Toplantının ardından Başkale Kaymakamını makamında ziyaret eden il müftüsü ve beraberindeki müftüler ardında Başkale İmam Hatip lisesinde gündeme ilişkin konular değerlendirildi.
Yapılan toplantının ardında İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak İlçe Jandarma Komutanı Fikret Görmüş ile ilçede görev yapan kurum amirleriyle öğle yemeğiyle bir araya gelindi. 

           Öğle yemeğinin ardından İl Müftüsü Nimetullah Arvas, müftülüğün yürüttüğü "İl eğitim, İrşat ve Sosyal Etkinlikler Projesi" ile ilgili toplantı yapıldığı ve yaptığı açıklamada iyiliğe anahtar kötülüğe kilit olmalarını istedi. 

            2015 yılı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Van genelinde icra edilecek programla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. 

              Bu yıl 27 bin kitap dağıtacaklarını anlatan Arvas, "Peygamber Efendimizin (sav) Kutlu Doğumu münasebetiyle bu yıl ilimizde herkes ve her kesime ulaşmayı amaçladık. Onun için projelerimizi hazırladık, görevlilerimizle birlikte 7 bin 600 program icra edilecektir. Başkale İlçemizi Kutlu Doğum Haftası öncesi istişare toplantısı için seçmemizin sebebi ilimizin en uzak ilçesi olmasıdır. Hizmetlerimizin aksamasını temin etmek ve yeni atanan İlçe Müftüsü Mehmet Zeki Serdaroğlu'nu tebrik etmek ve kendisini yalnız bırakmadığımızı her haliyle hissettirmektir" diyen Arvas Toplantı sonunda İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse ve İl Müftüsüne plaket sundu. Program Başkale Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne yapılan ziyaretle sona erdi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi