Başkale li Öğrencilerin TEOG heyecanı devam ediyor.

Van ın Başkale ilçesinde Ortaokul 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem TEOG sınavlarına sayılı günler kala öğrencilerin son hız çalışmaları devam ediyor.

VAN 31.10.2016 11:50:09 0
 Başkale li Öğrencilerin TEOG heyecanı devam ediyor.
Tarih: 01.01.0001 00:00

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaokul 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarına sayılı günler kalırken Başkale deki okullarda çalışmalar son hız devam ediyor.

Van illinin eğitimde Türkiye de orta sıralarda olması ve Başkale ilçesinin de Van da son sırada olması Başkaleli öğrencileri Okul idarecileri ve öğretmenlerin de öğrencilere gereken çalışmalarını yaptıklarını ve hatta okullarda okul kapılarına (TEOG) sınavlarına kaç gün kaldığını yazılar yazarak okullardaki öğrencileri Motive ederek (TEOG) sınavlarına son hız çalışmaları devam ederken ilçe milli eğitim müdürü İsmet Samsa hemen hemen her gün bir okulda nöbet tutar gibi okulların 8. Sınıf öğrencilerine hem ders veriyor hem de geleceğimiz olan çocuklarımızsınız bu sınavlar hayatınızı ve geleceğinizi belirler diyerek öğrencilere moral vererek yeterki okuyun kaynak destek sonsuz bizden ben buraya size müdürlük değil hizmetkâr olarak gelmişim Van’ımızın ve Başkale’mizin eğitim çıtasını yükseltmek sizler ve bizlerin ellinde Van ın eğitimde hak ettiği yere getirmeniz için ne gerekiyorsa ben ve ekibim hazırdır diyerek okullardaki bütün 8. Sınıf öğrencilerin sanki kampa alarak (TEOG) sınavlarına hazırladığını açıkladı.