Başkale'de 'üretici kart' kullanan çiftçilere, bazı kolaylıklar sağlanacak

Van Başkale Ziraat Odası ile Denizbank Başkale Şubesi arasında imzalanan protokol ile Üretici Kart kullanan çiftçilere gübre, mazot, ilaç ve yem alışverişinde bazı kolaylıklar sağlandı.

VAN 11.03.2022 10:46:27 0
Başkale'de 'üretici kart' kullanan çiftçilere, bazı kolaylıklar sağlanacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

Başkale Denizbank Şube Müdürü Murat Rızvanoğlu, Başkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Aşkan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Güneydoğu Anadolu Bölge Tarım Saha Sorumlusu Mehmet Dinçsoy, Tarım Portföy Yöneticisi Asım Diyar Aşkan ile Başkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

PROTOKOL İMZALANDI
Başkale Ziraat Odası tarafından yapılan açıklamaya göre, ziyaret Denizbank Tarım Bankacılığının 20. yılı dolayısıyla gerçekleşti.
Ziyarette, Başkale Ziraat Odası ile Denizbank Başkale Şubesi arasında aynı zamanda yıldönümüne özel bir de protokol imzalandı.

PROTOKOLDE NELER VAR? 
Yapılan protokolle, Üretici Kart kullanan ve kullanacak olan çiftçilere gübre, mazot, ilaç ve yem alışverişlerinde 6 aya varan vade ile sıfır (0) faiz avantajı sağlanıyor. Ayrıca çiftçilere yılda bir ödemeli 36 aya varan vadelerle avantajlı faiz oranları için anlaşma sağlandığı belirtildi.

ÇİFTÇİLERE DUYURULDU 
Yapılan protokol hem yüz yüze hem telefon yoluyla hem de sosyal medya aracılığıyla odaya üye çiftçilere duyuruldu.
Yapılan duyuruda, “Çiftçilerimiz detaylı bilgi ve başvuru için Denizbank şubelerine müracaat edebilirler. Çiftçilerimize hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.
Haber: M. Selim KURT