Basınspor ve VEDAŞ arasında dostluk futbol karşılaşması…

Van'daki gazetecilerin oluşturduğu Basınspor ile Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.(VEDAŞ) yöneticilerinin oluşturduğu takım arasında dostluk futbol karşılaşması oynandı. Basınspor'un kazandığı maç renkli görüntülere sahne oldu.

VAN 31.05.2016 18:43:16 0
Basınspor ve VEDAŞ arasında dostluk futbol karşılaşması…
Tarih: 01.01.0001 00:00

     Van'da gazeteciler ve VEDAŞ yöneticileri arasında gece yağmur altında oynanan futbol karşılaşması keyifli dakikaların yaşanmasına vesile oldu. 
Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü'ne ait Bostaniçi Spor Tesisleri'nde akşam 20:30'da başlayan futbol maçı bir saat sürdü.


      VEDAŞspor sahaya; Cahit Çiftçi, Erdener Özeler, Ercan Kısacık, Sami Kaya, Reşat Elçi, Beytullah Özbayram, Aydın Özkan, Davut Yıldırım, Sinan Eray, Murat Taş ve Fatih Talay ilk onbiri ile çıktı. 
Basınspor ise Orhan Olgun teknik sorumluluğunda sahaya; Erol Çakıl, Harun Gören, Aytaç Aykaç, Serkan İzgi, Necat Hasar, Fatih Sevinç, Zeki Yiğit, Şükrü Akyüz, Yunus Aykaç, Fatih Yılmaz ve Bişar Ulutaş ilk onbiri ile çıktı. 
İlk yarısı Basınspor'un 6-5'lik galibiyetiyle tamamlanan maçta ikinci yarı bol gollü geçti. Basınspor'un galibiyetiyle biten maçın ardından açıklama yapan Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) Başkanı Fatih Sevinç, amaçlarının gazetecilerle ildeki kurumlar arasında kaynaşmayı pekiştirmek olduğunu ifade ederek, benzer dostluk maçlarının süreceğini ifade etti.


        VEDAŞ Kurumsal İletişim Yetkilisi Ercan Kısacık ise, gazetecilerle daha önce de dostluk maçı yaptıklarını belirterek, karşılaşmanın keyifli geçtiğini dile getirdi.  

Bölge: Salih Deniz