Basın tribününe yeni düzenleme…

Van Büyükşehir Belediyespor yönetimi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü yöneticileri, daha önce basın tribününde yaşanan sıkıntıları çözdü. Sandıklıspor maçında basın tribününe gazeteciler dışında kimse alınmadığı gibi, ba

VAN 7.09.2015 22:35:18 0
Basın tribününe yeni düzenleme…
Tarih: 01.01.0001 00:00
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor'u takip eden basın mensupları daha önce basın tribününde farklı sorunlar yaşıyordu. Yönetim yaşanan sorunlara el attı. Söz konusu bölüme gazeteciler kartlarını göstererek alınırken, yine gazetecilerin maç arasında çay içmesine olanak sağlandı.
Van Büyükşehir Belediyespor ve Van Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yetkililerine teşekkür edene Vanlı gazeteciler, "Bilindiği üzere daha önce basın tribününde bazı sorunlar yaşıyorduk. İşte gazeteci olmayan taraftarlar buraya basın tribününe alınıyordu ve gazeteciler işini yapamıyordu. Bizde bu konuyu yetkililerle görüştük ve çözüme kavuşmasını istedik. Neticede Cumartesi günü Sandıklıspor'u ağırlayan Van Büyükşehir Belediyespor maçında baktık ki sorun ortadan kalkmış ve gazetecilere bir de jest yapmışlar. Maçları takip eden gazeteciler için çay ocağını kurmuşlar, bu güzel davranışlarından dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bölge: Salih Deniz