Başhekim Yavuzer’den hastane içi denetimi…

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yavuzer, beraberindeki Hastane Başhekim yardımcısı Op. Dr. İsmail Kızıltaş, Dr. Cezmi Meral ve Hastane yöneticileri ile birlikte hastane iç

VAN 24.09.2021 11:32:25 0
Başhekim Yavuzer’den hastane içi denetimi…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Başhekim Dr. Öğrt. Üyesi Kamil Yavuzer beraberindeki hastane idarecileri ile ana bina, acil servisler, ortopedi, K.V.C, çocuk yan dallar ve onkoloji bölümlerinin denetimlerini gerçekleştirdi.

Servisler ve klinikleri gezen Başhekim Dr. Yavuzer, burada doktorlar başta olmak üzere sağlık çalışanlarından hastaların sağlık sorunlarıyla ilgili bilgiler aldı. 

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yavuzer, daha sonra acil servislerde ve kliniklerde tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, hastalarla yakından ilgilenip, sohbet etti.

Başhekim Dr. Yavuzer hastane idaresi olarak amaçlarının hasta ve hasta yakınlarına daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Hastaların dilek ve şikâyetlerini dinleyen Başhekim Dr. Yavuzer, hastaların memnuniyetinin kendilerini sevindirdiğini kaydetti.

Hasta ve yakınları da kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti.