Başbakan Van’a müjde verir mi?

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Van’a geleceği 27 Mart Perşembe günü programı ile ilgili bilgi vererek tüm halkı mitinge davet etti.

VAN 25.03.2014 17:57:52 0
Başbakan Van’a müjde verir mi?
Tarih: 01.01.0001 00:00
AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Van'a geleceği 27 Mart Perşembe günü programı ile ilgili bilgi vererek tüm halkı mitinge davet etti.

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 27 Mart Perşembe günü Van'da olacağını söyledi. Aras, "Van'ımızı ve halkımızı yalnız bırakmayan Van sevdalısı Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, tekrar halkımızla buluşmak üzere Perşembe günü ilimize teşrif ederek, saat 12.30'da Beşyol mevkiinde düzenleyeceğimiz mitingde halkımıza seslenecektir. Van'ın kader oylamasının yapılacağı pazar günkü seçim arifesinde düzenlediğimiz bu mitingin Van için çok büyük bir önemi olduğu kadar, ayrıca Türkiye için de çok ayrı bir önemi var ki o da şüphesiz seçim sathına girdiğimiz son aylardan itibaren Sayın Başbakanımızı ve AK Parti iktidarımızı yıpratmaya, devirmeye ve milletimizden soğutmaya yönelik düzenlenen yeni kirli oyunlara karşı milletimizin vereceği cevaptır. Acaba milletimiz bu oyunları yutmuş mu? Acaba 12 yılda koparamadıkları et ve tırnak bağı, o gönül bağı bu defa kopmuş mu diye düşmanların merakla beklediği bir analiz vardı ve Allah'a hamd olsun Başbakanımızın gittiği her yerde bu analizin cevabı tarihi rekorlar kırılarak verilmektedir. Dünden daha bağlı, dünden daha güçlü bir millet buluşmalarına şahit oluyoruz. Dolayısıyla Van'daki mitinge katılacak vatandaşlarımız aynı zamanda bu tarihi rekorun ve bu tarihi cevabın bir paydaşı olacaktır. Bu nedenle çok büyük bir katılımın olacağına inanıyorum. Van için, Türkiye için Başbakanımızla buluşmaya gelecek vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Son olarak şunu da belirtmekte fayda görüyorum. Başbakanımızın Van'a geleceği tarih netleştiğinden bu yana daha önceleri yapıldığı gibi Başbakanı'nın Van'a büyük müjdeler vereceği yönünde yine malum kesimlerce organize bir şekilde bir algı, bir beklenti oyunu halkımıza salgılanmaktadır. Bu şekilde halkın psikolojisini müjde almaya endeksleyen algı timlerinin bu oyununa halkımızın gelmemesini rica ediyorum. Ne şahsım ne de milletvekillerimiz kimse Başbakanımızın ne konuşacağını bilemez. Müjde var mı, verir mi onu bilemeyiz. Zaten 12 yılın her günü müjdelerle geçiyor. Güzelliklerle geçiyor. Başarılarla geçiyor. AK Parti olarak Van'daki seçimi kazandığımız zaman zaten projelerimiz ortada, ne yapacağımız ortada. 300 projenin her biri Van için ayrı ayrı müjdeleri barındırıyor. Bu nedenle kimse boşu boşuna algı oyunlarıyla milletimizin aklını çelmesin. Zira AK Parti'nin varlığının ne anlama geldiğini milletimiz iyi biliyor. Başbakanımızın Van'a gelişinin ne anlama geldiğini milletimiz iyi biliyor. 30 Mart seçimini kazandığımız zaman Van'ın nereden nereye ulaşacağını milletimiz iyi biliyor. Bu nedenle biz halkımıza güveniyoruz, inanıyoruz. İnşallah 31 Mart sabahı bu memleketin yeniden doğuşuna şahit olacağız, huzurun gelişine, hizmetin gelişine hep birlikte şahit olacağız" dedi.





MÜJDE BEKLENTİSİ YARATMAYIN

Öte yandan tıpkı başbakanın son ziyaretinde olduğu gibi Van genelinde yine başbakanın müjde ile geleceği beklentilerinin oluştuğunu kaydeden Aras, bu tür beklentiler içine girmenin doğru olmayacağını kaydetti. Aras konuyla ilgili olarak; “Son olarak şunu da belirtmekte fayda görüyorum, Başbakanımızın Van’a geleceği tarih netleştiğinden bu yana daha önceleri yapıldığı gibi Başbakanının Van’a büyük müjdeler vereceği yönünde yine malum kesimlerce organize bir şekilde bir algı, bir beklenti oyunu halkımıza salgılanmaktadır. Bu şekilde halkın psikolojisini müjde almaya endeksleyen algı timlerinin bu oyununa halkımızın gelmemesini rica ediyorum. Ne şahsım ne de milletvekillerimiz kimse Başbakanımızın ne konuşacağını bilemez. Müjde var mı verir mi onu bilemeyiz. Zaten 12 yılın her günü müjdelerle geçiyor. Güzelliklerle geçiyor. Başarılarla geçiyor.” Dedi.