Başbakan Erdoğan: Paralel yapıya hesabını soracağız!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordulular gecesinde yaptığı konuşmada bu paralel yapıyı nasıl saklanıyorlarsa saklansınlar bulacak çıkartacak milletin önünde hukuk kuralları için hesabını soracağız.

VAN 16.02.2014 10:41:23 0
Başbakan Erdoğan: Paralel yapıya hesabını soracağız!
Tarih: 01.01.0001 00:00

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Orada MİT personellerimize orada adeta düşmanmış gibi davranılıyor. Üzerilerine silah doğrultuluyor. Bunları yapanlar ve yaptıranlar paralel yapının emriyle hareket edenlerdir. Bunların akılları da kalpleri de kararmış. Bu görüntülerle birlikte bazı ses kayıtları da yayınlandı. Bu ülkenin polisine, askerine, savcısına başka ülkeden talimat geliyor. Gerekirse zaiyat verin diyor. Ülkenize zarar verin diyor. Bugün hala paralel yapıyı görmeyenler ya da görmek istemeyenler varsa onlara izan çağrısı yapıyorum. Açık söylüyorum bu paralel yapı bu ülkede yaşıyor ama bu ülkeyi tanımıyor. Bu millet hiç kimseye eyvallah etmez. Hiç şüpheniz olmasın bu paralel yapıyı nasıl saklanıyorlarsa saklansınlar bulacak çıkartacak milletin önünde hukuk kuralları için hesabını soracağız. Doğrusu bu duaya davet bedduaya lanet. Bu milletin kutlu yürüyüşünü kimse engelleyemeyecek.

4A UYDUSUNUN FIRLATILMASI

Türkiye'de çok güzel şeyler oluyor. Malum medya Türkiye'deki gerçekleri karalamaya çalışıyorlar. Türksat 4A uydumuzu fırkattık. O uydu Tokyo'dan Kazakistan'a gitti. Dün gece uzaya fırlatıldı. Türkiye'nin uzaydaki uydu sayısı artık 5'e yükseldi. Bugün şöyle gazetelere bakın. Bununla ilgili bir şey göremezsiniz. Çünkü onları rahatsız ediyor. Türkiye'nin ekonomisi arttıkça bunlar rahatsız oluyor. Ocak ayında aylık ihracat tüm zamanların en yüksek oranına yükseldi. Ama yazmadılar, yazmazlar. Aynı şekilde sanayide üretim tüm zamanların rekoru oldu. Yazmazlar, işlerine gelmezler. Yazsalar da yazmasalar da biz bu uyduyu Türk genç kardeşlerimizin katkısı ile imal ettik. Şimdi bir tane daha imal ediyor. Yakında bunları Ankara Kazan'da imal edeceğiz.