Başarısızlık taraftarları üzdü

Ligin ilk devresini 24 puanla 12. Sırada tamamlayan B.B.vanspor'un başarısız grafiği, taraftarları üzdü. Taraftarlar, şampiyonluk arzularken, böylesi kötü bir performansın Van'ı temsil eden bir takıma yakışmadığını ifade ederek, mutla

VAN 20.12.2017 09:49:36 0
Başarısızlık taraftarları üzdü
Tarih: 01.01.0001 00:00

     Spor Toto 3. Ligde ilk devre sona erdi. Grupta ilk devreyi Pazarspor lider kapatırken, Kayseri Erciyespsor ise sıfır puanla, ligi son sırada tamamladı. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan B.B.Vanspor, 17 hafta boyunca inişli çıkışlı bir rota çizdi.
Kendi sahasında maç kazanamayan kırmızı siyahlı ekip, deplasmanlar da topladığı puanlar sayesinde ligi 24 puanla 12. Sırada tamamladı. Ligin 16. Haftasında kendi sahasında Pazarspor'a 4-0 mağlup olan kırmızı siyahlı ekip, ligin son haftasında ise 1461 Trabzonspor'a 5-2 mağlup olması taraftarları çileden çıkarttı.
     Sosyal medyada da eleştirilerin odağı olan B.B.Vanspor'da herkesin tek beklentisi bir değişimin yaşanmasıdır. Lige teknik direktör Erdoğan Yılmaz'la başlayan kırmızı siyahlılar, ilk 8 haftalık maç maratonunda 13 puan topladı. Daha sonra alt yapı hocası Nevzat Şipal'e devam kararı alan Vanspor, 9 haftalık maç maratonunda 11 puan toplayabildi.
   Spor kamuoyu ve taraftarlar 2 teknik adamında başarısız olduğu konusunda hemfikir.

    Lider Pazarspor'la arasında 8 puanlık bir fark bulunan kırmızı siyahlı ekip, şimdilerde ligin 2. Devresi için yol haritasını çiziyor. Spor kamuoyu ve taraftarların beklentisi, işi bilen işin ehli bir teknik adamın takımın başına getirilmesi ve ara transfer döneminde, takımı taşıyabilecek transferlerin yapılmasıdır. Görüşlerine başvurduğumuz spor kamuoyu ve taraftarlar, takımın son zamanlarda raydan çıktığı, disiplinin olmadığının altını çizerek, bu takım şampiyon olmak ve ya Play Offa kalmak istiyorsa ilk adım olarak teknik kadro değişiminin şart olduğunu dile getirdiler. B.B.Vanspor yönetiminin teknik kadro ve transferde neler yapacağı merakla bekleniliyor.
    Ligin 2. Devresi 21 Ocakta başlayacak. B.B.Vanspor ligin 2. Devresinin ilk maçında deplasman da Ankara Demirspor'la karşılaşacak. 


   Bölge: Salih Deniz