Başarılı kursiyerlere sertifika verildi

İpekyolu Şerif Onat Sosyal Hizmet Merkezindeki (SHM) başarılı kursiyerlere sertifika verildi

VAN 19.03.2014 19:28:02 0
Başarılı kursiyerlere sertifika verildi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Aile ve Sosyal Politikalar Van İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İpekyolu Şerif Onat Sosyal Hizmet Merkezinde (SHM) açılan kurslar sonucunda başarılı olan kursiyerlere sertifika verildi.



Verilen kursların sonunda başarılı olan kursiyerlere ASP İl Müdürü Şinasi Erol, İl Müdür yardımcısı M.Tarık Mataracı ve İpekyolu Şerif Onat SHM Müdürü Tarık Kuşman tarafından sertifikaları takdim edildi.



Kursla ilgili bilgi veren İpekyolu SHM Ek Hizmet binası sorumlusu Gülden Malay, bu tür kurslarla kadınlara maddi manevi destek vermeye çalıştıklarını ifade ederek, “Sosyal Hizmet Merkezi Ek Hizmet Binası olarak bugüne kadar birçok kadınımıza kurs vererek onlara yeni istihdam alanları oluşturmaya çalıştık. Bundan sonra da bu kurslarımızla bayanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.



Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şinasi Erol Kursiyerlere verecekleri sertifikalarla kurumlarının, kursiyerlere yeni istihdam alanları oluşturmada zemin hazırladığı için çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, başarılı olan tüm kursiyerleri tebrik etti.



İpekyolu Sosyal Hizmet Merkezinde açılan El Sanatları Kursu’ndan 22, Giyim Kursu’ndan 25 kursiyer olmak üzere toplam 47 kursiyere Kurum Müdürü ve kuruluş amirleri tarafından sertifikaları verildi. (Cihad Coşar – İLKHA)