BAKKALLAR VE MANAVLAR ODASI BAŞKANLIK SEÇİMİ HIZ KAZANDI!

Van’da meslek odaları seçimi yaklaştıkça heyecan artıyor.

VAN 22.12.2017 16:32:14 0
BAKKALLAR VE MANAVLAR ODASI BAŞKANLIK SEÇİMİ HIZ KAZANDI!
Tarih: 01.01.0001 00:00
  

Van Bakkallar Odası Başkan Adayı Ekrem ARLI yaklaşan seçimler ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Ekrem Arlı düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada şunları söyledi.

2018’in başında yapılacak olan Van Bakkallar ve Manavlar Odasına başkan adayı olduğumuz günden, bugüne kadar hiçbir çözüme kavuşturulamayan esnafımızın birikmiş sorunlarına gerçekçi ve yapılabilir projeler üretmeye devam ediyoruz.

Daha evvel halkımızla paylaştığımız ve Van için müjdeleyeceğimizi söylediğimiz projemizin ana hatları tamamlanmış bulunmaktadır diyen Arlı görevi devralırsa neler yapacağını anlattı.

Bu anlamda “Van esnafı yeniden şahlanıyor, ayağa kalkıyor ve rekabet gücüne kavuşuyor” sloganıyla ele aldığımız BAKKALIM 65 A.Ş. göreve geldiğimiz ilk anda kurulacaktır.

Ana aktörü Van Bakkallar Odası olacak olan BAKKALIM 65 A.Ş. Odamızın üyeleri için bir umut kapısı olacaktır. Hiçbir üyemizden başlangıçta para alınmayacak, daha sonrasında üyelerin talebi doğrultusunda ortak karar alınarak hisse uygulamasına geçilebilecektir.

Kısaca yeni şirketlerine kavuşacak olan Van esnafı yarınlarına daha güvenli ve umutla bakacaklardır.

BAKKALIM 65 A.Ş. üyelerimize neler kazandıracak dersiniz? Birkaç örnek vermek gerekirse;

1.    Bakkalın, küçük esnafın kaybolmuş potansiyel gücü yediden doğacaktır.

2.    BAKKALIM 65 A.Ş.  bünyesinde MAL ALIM BİRLİĞİNE gidilecek küçük esnafın fiyatta rekabet gücü artacaktır. Böylece tüketici diğer avm şubelerine yönelmeyecektir.

3.    Aidat ve evrak ücreti gibi sorunlar çözüme kavuşacaktır. Yani üye odaya ödediği parayı misliyle odanın imkanlarından yararlanarak kazanacaktır.

4.    Esnafa ücretsiz muhasebe ücreti verilerek, esnafın giderlerinin minimum seviyeye düşürülmesine yardımcı olunacaktır.

5.    Maddi geliri düşük üyelerimize nakit yardımında bulunulacaktır.

Kısaca özetlemiş olduğumuz bu yararları esnafımıza sunacağımızın mutluluğunu şimdiden yaşıyoruz. BAKKALIM 65 A.Ş. ticari ünvan için marka tescil başvurusu tarafımızdan yapılmış, gerekli ücretleri ödenmiş olan bu marka tarafımızdan odamıza hediye edilecektir.


 

 

İlimize, esnafımıza ve camiamıza hayırlı olsun.

ÖZLEMLE BEKLEDİĞİNİZ, DEĞİŞİME AZ KALDI…