Bakan Yardımcısı Nebati’den Ak Parti’ye ziyaret

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati Ak Parti Van İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette partinin şeref defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Nebati, buradan il başkanının makam odasına geçerek Başkan Kayhan Türkmenoğl

VAN 6.08.2021 16:04:30 0
Bakan Yardımcısı Nebati’den Ak Parti’ye ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Toplantıya İl Milletvekilleri Abdulahad Arvas, İrfan Kartal, ilçe başkanları, belediye başkanları, il kadın kolları ve il gençlik kolları katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, “Sayın bakanımızın partimizi ziyareti bizi mutlu etmiştir. Bizler Van teşkilatı olarak sürekli bir gayret içerisindeyiz. 2023 seçimlerine ve hedeflerimize ulaşmak için büyük bir gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milletvekili arkadaşlarımız sahada, parti mensuplarımız halkla bir araya geliyor. Gönüllere dokunmak için AK Parti ailesi olarak sahadayız. Bu doğrultuda gerek üye çalışmaları ve gerekse teşkilat toplantıları ile partimizin 2023 hedeflerine ulaşmak için Van Ak Parti ailesi olarak durmadan, dinlenmeden çalışmalara devam edeceğiz. Bu ziyaretinizle bizleri bahtiyar ettiniz” dedi.

İl Başkanı Türkmenoğlu’dan sonra milletvekilleri Abdulahat Arvas ve İrfan Kartal da selamlama konuşması yaparak sözü Nureddin Nebati’ye bıraktılar.

“MEYDANA GELEN SEL FELAKETİNDE DEVLETİMİZ VANLI KARDEŞLERİMİZİN YANINDADIR”

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati “Ak Parti yirmi yıllık bir süreden beri milletin büyük çoğunluğunun teveccühüyle, verilen emanetin kıymetini bilerek hizmet üstüne hizmet yaparak Türkiye’ye adeta çağ atlatmıştır. Hizmetlerimizi görmezden gelerek siyaset yaptığını sanan muhalefet, dışarıdan idare edildiği ortaya çıkan sosyal medya manipülasyonu üzerinden halkımızı birbirine düşürmeye çalışmaktadır. Ülkemizde meydana gelen afet ne olursa olsun, nerede meydana gelirse gelsin hükümetimiz bütün unsurlarıyla en hızlı ve kesintisiz şekilde vatandaşının yaralarını sarmak için gayret göstermektedir. Van’da meydana gelen sel felaketinden dolayı Vanlı kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi buradan ifade ediyorum. Devletimiz her zamanki gibi Vanlı kardeşlerimizin yanındadır” ifadelerini kullandı.

“ALLAH’IN İZNİYLE KISA SÜREDE YANGINLAR SÖNDÜRÜLECEKTİR”

Manavgat’taki yangına da değinen Nebati, “Manavgat’ta başlayan ve bir anda -sabotaj olduğu belli olan- onlarca yerde başlayan yangınlar dünyanın birçok yerinde çıkmakta ve hatta bazen aylarca devam etmektedir. Bunların başında Avustralya, Amerika, İtalya, Yunanistan gibi ülkeler gelmektedir. Yangınların söndürülmesi konusunda ülkemiz kendisine fazlasıyla yetmektedir. Sahte hesaplar ile ülkemizi zor duruma bırakmak isteyenlere prim vermeyelim. Birliğimizi ve beraberliğimizi koruyalım. Milletimizi sosyal medya üzerinden bölme çabası gösteren çevrelere prim vermeyen milletimiz cansiperane şekilde yangın felaketini durdurmak için devlet görevlileriyle birlikte çalışmaktadır. Yangınlar büyük ölçüde söndürülmüştür kalan birkaç yangını da en kısa sürede Allah’ın izniyle söndüreceğiz. Halkı birbirine düşürmeye çalışan, devletimizin itibarına gölge düşürmeye çalışan çevrelere prim vermeyen milletimize buradan tekrar teşekkür ediyorum. Sosyal medya başta olmak üzere yazılı ve görsel medya üzerinden yalan haber yaparak iktidarımızın çalışmalarını göz ardı ettirme gayretinde olan çevreler, milletimizin feraset terazisinde tartıldığında akşama kalmadan yalanları ortaya çıkıyor” diye konuştu.

“İSLAM AHLAKINDAN NASİPSİZ ÇEVRELERİN YALANLARINA İTİBAR EDİLMİYOR”

Bakan Yardımcısı Nebati, konuşmasının devamında, “İslam ahlakından nasipsiz çevrelerin uydurduğu yalanlar, küresel bir operasyonda aparat görevi yapan çevrelerin kışkırtmasıyla büyütülme gayretine girilse de başarılı olamıyor. Milletimizin bu konu da gösterdiği feraset operasyonları boşa çıkarmaktadır. Milletimizden isteğimiz yaşlısıyla, genciyle el ele verip manipülasyon yapan çevrelere itibar etmeden her zaman yaptığı gibi devletinin yanında durmasıdır. Bu arada ülkemizde bir erken seçim asla söz konusu değildir. Seçimler zamanında, yani 2023 tarihinde yapılacaktır. Yine de muhalefet bilsin ki biz Ak Parti Camiası olarak her zaman seçimlere hazırız. Bugüne kadar milletimize verdiğimiz her sözü tuttuğumuz gibi seçimlerin zamanında yapılmasıyla ilgili verdiğimiz sözümüzü de tutup 2023 yılında seçim yapacağız. AK Partinin alnı ak, yüzü paktır. Mazlumların sığınağıdır. Mazlum milletlerin gözü Türkiye’dedir. Burada meydana gelen her gelişme önce ümmete oradan insanlığa güven veriyor. Biz insanlığın sığınacağı limanız. Mazlumların sığınağı olan ülkemizde AK Parti olarak bizim heybemiz doludur. Binlerce yıllık tarihin bize yüklediği sorumluluğun farkındayız. Gelecek nesillerimizin daha yaşanabilir bir ülkede hayat sürmesi için gayret gösteriyoruz. Milletimizin çocuklarına Allah’ın izniyle huzurun ve hürriyetin, hukukun üstünlüğünün egemen olduğu bir ülke bırakacağız. Büyüklerimizden, eğitimcilerimizden beklentimiz tarihini, inancını bilen nesiller yetişmesine yardımcı olmalarıdır” ifadelerini kullandı.