Bakan Soylu Van'da önemli açıklamalarda bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van'da yaptığı açıklamada sınır içinde de dışında da operasyonların devam ettiğini belirterek, "DEAŞ’ın yine çok önemli bir adamını yakın bir zamanda Suriye’de ele geçirdik." ded

VAN 13.11.2019 16:53:36 0
Bakan Soylu Van'da önemli açıklamalarda bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00

      İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Korucular Hizmet İçi Eğitim Semineri"nde konuşma yaptı.

           Almanya ve Hollanda, kendi memleketlerine mensup DEAŞ'lı teröristleri, aileleri ve çocuklarıyla alacaklarını dile getirdi. Diğer ülkelerden de aynı işbirliğini, aynı yakınlığı ve aynı yapıcı tutumu beklediğimizi burada huzurunuzda söylemek istiyorum. Onun için eğer terörle hep birlikte mücadele edilecekse kusura bakmayın herkes teröristine sahip çıkacak.  Biz kimsenin turistinin otağı değiliz, misafirhanesi değiliz.

          "DEAŞ'ın önemli bir adamını Suriye'de ele geçirdik"

Sınır içinde de dışında da operasyonlarımız devam ediyor. DEAŞ’ın yine çok önemli bir adamını yakın bir zamanda Suriye’de ele geçirdik. Verdiği bilgilerle neler yaptığının, neler ortaya koyduğunu bir şekilde ifade etmektedir. Hala sorgusu arkadaşlarımız tarafından devam etmektedir.

       FETÖ'ye yeni operasyon

FETÖ’yle de mücadelemiz aynı kararlılıkla devam etmektedir. Kamuoyu rahat olsun, milletimiz rahat olsun. Bu FETÖ meselesini dibini kazıyana kadar; kim ne söylerse söylesin… Vazgeçmeyiz, vazgeçen namerttir. FETÖ’ye önümüzdeki günlerde çok önemli bir operasyonla daha geliyoruz, arkadaşlarımız hazırlıklarını yapıyor.