Bak Hele Bak’tan B.Vanspor’a jest…

Bak Hele Bak Kahvaltı Salonu Sahibi ve aynı zamanda Van TSO Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Konak, kentin tek profesyonel takımı olan B.Vanspor heyetini kahvaltıda ağırladı. Konak, sorduğu bilmecelerle futbolcuları ve teknik heyeti gülmekten kır?

VAN 7.02.2019 18:17:12 0
Bak Hele Bak’tan B.Vanspor’a jest…
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Van’ın turizm elçisi olarak bilinen ‘Bak Hele Bak’ lakaplı Yusuf Konak, B.Vanspor Heyeti ve Van TSO yönetimini kahvaltıda ağırladı.
B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk’ün yurt dışında olduğu için katılamadığı kahvaltı programına; B.Vanspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, B.Vanspor Eski Teknik Direktörü aynı zamanda yeni Yönetici Feyyaz Uçar, Ar-Ge Koordinatörü Fahri Baştürk, Kulüp Yöneticisi M.Selim Öğünmez ve futbolcular katıldı.
Van TSO Başkan Vekili Faruk Biner ve Meclis Başkanı Yasin Ertürk’ün de katıldığı kahvaltı programında Yusuf Konak anlattığı bilmecelerle futbolcuların neşesine neşe kattı.


        KONAK: BAŞKA VAN VE BAŞKA VANSPOR YOK!
 ‘Bak Hele Bak, B.Vanspor’a destek şart’ diyen Yusuf Konak, “Bugün B.Vanspor heyetine kahvaltı ikramında bulunmak istedik. Sağ olsun geldiler. Servet Başkan yurt dışında olduğu için katılamadı. Futbolcular, teknik heyet katıldı. Aynı zamanda ben de Van TSO yönetiminde olduğum için, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Faruk Biner ile Meclis Başkanımız Yasin Ertürk’ü de davet ettik. Katılımlarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah B.Vanspor bu sene şampiyon olur ve bir üst lige çıkar. Bu hafta Van’da oynanacak olan Erokspor maçında inşallah bende tribünde olacağım. Takımımıza başarılar diliyorum. Başka Van ve başka Vanspor yok” ifadelerini kullandı.


        B.Vanspor Ar-Ge Koordinatörü Fahri Baştürk ise takıma bir jestte bulunan Bak Hele Bak Yusuf Konak’a çok teşekkür ederek,”Yusuf Abi gerçekten de sporun ve sporcunun dostudur. Futbolcu kardeşlerimize de şunu söylüyorum, her zaman için onu ziyaret edip, ücret vermeden kahvaltı yapabilirsiniz. Yusuf abi çok mert biri. Bugün kibar ve ince davranışta bulunan Yusuf Konak’a Kulüp Başkanımız Servet Yenitürk adına da teşekkür ediyorum” dedi.


         FEYYAZ UÇAR: BU ETKİNLİKLER MORAL OLUYOR
Eski Teknik Direktör ve Yeni Yönetici Feyyaz Uçar ise şehirdeki diğer işadamları ve işletme sahiplerinin de takıma maddi ve manevi destek sunmasını isteyerek, “Yusuf Konak’a çok teşekkür ediyorum. Takımımız için moral oluyor bu tür etkinlikler. Emeği geçenleri kutluyorum” ifadelerini kullandı.
B.Vanspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir ise Yusuf Konak’a B.Vanspor kaşkolü hediye ederek, “Ben Yusuf Abi diyeceğim. Yusuf Abimize gerçekten de çok teşekkür ediyorum. Bizim için moral oldu. Kendisine teşekkür etmemizin yanı sıra kulübümüzün bir atkısını hediye ediyorum” diye konuştu.


          ŞİMŞİR: İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ELDE EDERİZ
Erokspor maçı için de konuşan Şimşir, “Bu hafta Erokspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Maç öncesi bu tür manevi destekler bizim için iyi olur. Erokspor ve ardından deplasmanda Kırşehir Belediyespor maçında inşallah güzel sonuçlar elde ederiz” ifadelerini kullandı.
Futbolcular ise yaptıkları açıklamalarda kahvaltı ikramında bulunan Yusuf Konak’a teşekkürlerini ileterek, Erokspor maçına üç puan parolasıyla çıkacaklarını belirttiler.
Söz konusu kahvaltı programına katılan ve fenomen olarak bilinen Nihat Hoca ise gazeteciler ve futbolcuların görüşlerini canlı olarak sosyal medyadan yayınladı.Van Bölge Gazetesi