“Bak Hele Bak“ Yeniden Van'da

‘Bak Hele Bak’ lakabıyla ün yapan meşhur Van kahvaltıcısı Yusuf Konak, yeniden Van’da hizmet vermeye başladı.

VAN 7.01.2014 16:44:57 0
“Bak Hele Bak“ Yeniden Van
Tarih: 01.01.0001 00:00


 






BAK HELE BAK SARAYA BAK

‘Bak Hele Bak’ lakabıyla ün yapan meşhur Van kahvaltıcısı Yusuf Konak, yeniden Van’da hizmet vermeye başladı.

Yaşanan 7.2 ve 5.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından il dışına çıkmak zorunda kalan Yusuf Konak, yeni dizayn ettiği işyerinde yeniden hizmet vermeyebaşladı. ‘Bak Hele Bak’ lakabıyla ün yapan Konak, Van kahvaltısının patentini alacaklarını söyledi. Konak, "Van güzel, kahvaltı Van’da güzel. Kahvaltı Van’ındır, patentini de alacağım. Dünyanın en uzun kahvaltı sofrasını oluşturacağız” dedi.

Dünyada Van, Van’da böyle bir mekân! - 

‘BAK HELE BAK’ YENİDEN VAN’DA

‘BAK HELE BAK’ YENİDEN VAN’DA

Van’da bir ilk daha yaşanacak. İlklere imza atan, Van’a yenilikleri yaşatan, insanların gönlünü kuşatan, neşe huzur yaşatan, heyecanlarla yaşayan bir isim ve bu ismin yapacağı bir Van Konağı.

MEDYAVAN’DAN TEŞEKKÜRLER

Medyavan, sizler için ve özel olarak bu konak’ta neler yaşandığını gözlemledi. Konak yakında açılıyor. Van yepyeni bir mekâna kavuşuyor. Türkiye’nin en saygın işletmesi olmaya aday bu yerde hummalı bir çalışma var. Yeni yıl ile birlikte Van, yeniliklerin en gözde yeri ile buluşacak. Yusuf Konak, yapımı hızla devam eden ve açılışa hazırlanan mekanın ilk kez kapılarını MEDYAVAN’a açtığı için de teşekkür ediyoruz.

DÜNYA O’NU TANIYOR

İlimizi Türkiye ve Dünya çapında en iyi şekilde temsil eden kültür elçisi Bak Hele Bak Yusuf Konak, büyük bir heyecanla Van’da ki yeni işyerini açılışa hazır hale getirmek için yoğun çalışma içinde.

VAN’I HİÇ UNUTMADI

Deprem sonrası işyeri hasar gören Yusuf Konak, Ankara Kızılay’da en merkezi yerde Van’ı ve Vanlıları temsil etmek için bir işyeri açtı.

 

VAN TSO ZEMİNİ YENİDEN HAYAT BULDU

Tekrar Van’a gelmesi için herkesimden yoğun talep alan Konak, bu istekleri yerine getirmek için rotasını tekrar Van’a çevirdi. Ankara ile birlikte Van’da da hizmet verecek olan Bak Hele Bak Yusuf Konak, Van Sanayi ve Ticaret Odasının zemin katında yeni mekan hazırlıklarını sürdürüyor. Yılbaşına kadar hazır hale gelecek mekanda, adeta yok yok!

 

BU MEKANDA YOK YOK!

Yaklaşık 500 m2lik bir alanda kurulacak olan Bak Hele Bak Yusuf Konak kahvaltı Kültür merkezinde, geniş salon, VİP kahvaltı yeri, ibadethane, engelli WC si, lüks mutfak tasarımı, özel ekmek fırını, özel gün ve geceler ve kültür etkinlikler için şark usulü donatılmış bir sahne, konukların göz zevkine hitap edecek bir şelale ve daha aklınıza bir işyeri için  gelmeyecek bir dolu sürpriz…

VAN’A SEVDALIYIZ

Yusuf Konak, Van’ı hiçbir zaman unutmadığını ve ihmal etmediğini ısrarla dile getirerek, biz sözümüzde durduk, ve Van’a yakışır bir mekan açıyoruz. Bu tarz bir işletme ilimiz için bir ilktir. Her zaman Van için çalıştık, bundan sonra da Van’a olan sevdamızı sürdüreceğiz.diyor.

 

YENİ YILDA MUTLULUKLAR

Yeni yılda açılacak olan mekan için yepyeni sürprizlerin olduğunu da vurgulayan Yusuf Konak, bu mekan için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık, açıldığında sizler de bunu görecekseniz.  Van’a değer veriyoruz, Van’a değer katıyoruz. Herkese mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum. Bak hele bak mekana bak, hizmete bak”mesajını verdi.

Medyavan.com