Saadet Partisi'nden Ak Saray'a eleştiri…

Saadet Partisi Seçim Çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe ziyaretlerinin bir sonraki durağı Bahçesaray oldu. SP Milletvekili Adayı Özay İlhan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı da eleştirdi.

BAHÇESARAY 19.05.2015 17:38:52 0
Saadet Partisi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van Milletvekili adayı Özay İlhan ve Uğur Çiçekel'in yanı sıra Eski Belediye Başkan Adayı Mevlüt Gündüz ve Van Eski Van Milletvekili Fethullah Erbaş da katıldı.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen ziyarette konuşan Saadet Partisi Van Milletvekili adayı Özay İlhan, Saadet iktidarında çok kazanandan çok, az kazanandan ise az vergi alacaklarını belirterek, "İktidar sık sık faiz lobisinden şikâyet ediyor. Ama sadece lafta faiz lobisine karşı somut en ufak bir adım atmıyor. Oysa faiz lobisinin bir numaralı düşmanı havuz sistemidir. Saadet iktidarında Havuz Sistemi'ni yeniden getirecek ve kamu tek hesabına geçeceğiz. Ayrıca bizim iktidarımızda, 1001 odalı saraylar değil, binlerce gence istihdam sağlayacak fabrikalar kuracağız. Bizim iktidarımızda ilk iş olarak bütün bakanlıkların kapısına, 'rüşvet alan da veren de melundur' yazılacak. Tüyü bitmemiş yetimin hakkına sahip çıkılacak. İnşallah 7 Haziran gecesi yaşanabilir Bir Türkiye'nin, Yeniden Büyük Türkiye'nin ve Yeni Bir Dünya'nın ilk işaret fişeğini atacağız." şeklinde  konuştu.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi