Bahçesaray Merkez Camii yardım bekliyor

Van’ın Bahçesaray (Müküs) ilçesinde 2013 yılında yapımına başlanan Merkez Camii hayırseverlerden yardım bekliyor.

VAN 22.06.2015 18:17:54 0
  Bahçesaray Merkez Camii yardım bekliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Diyanet Vakfı ve hayırseverlerin yardımlarıyla 2013 yılında yapımına başlanan ve ilçede en büyük cami olma özelliği taşıyan, Bahçesaray Merkez Camii’nin tamamlanması için hayırseverlerden yardım bekliyor.

Konuyla ilgili olarak bilgi aldığımız Cami cemaati, bu tür çalışmaların hayırseverlerin yardımlarıyla yürütüldüğünü hatırlatarak, “Bu güne kadar Camimize yardım eden gerek ilçe halkımıza gerekse diğer hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Cami inşaatımızın kaba kısmı bitti ince kısmı için ise hayırseverlerden yardım talep ediyoruz. Camimizin Çatı, iç ve dış sıva, minare, çini, nakış, lavaboların mermerleri, kapı, pencere, serecek ve tesisat gibi birçok ihtiyacı var. Bunların tamamlanması için Mübarek Ramazan ayını da vesile kılarak halkımızdan yardım istiyoruz.” ifadelerini kullandılar.  

Bahçesaray’ın en büyük camisi olacak

Merkez Camisi olmayan tek ilçe olan Bahçesaray’da halk özellikle Cuma Namazlarında ciddi sıkıntılar yaşıyor. 800 metrekarelik alanda yapımı devam eden Cami İlçenin en büyük camisi olma özelliğini de taşıyor.

Öte yandan Bahçesaray Merkez Camiine yardımda bulunmak ve ya konuyla ilgili olarak bilgi almak isteyen hayırseverlerin Cami İmamına 0(537)4276663 numaralı telefondan ulaşabileceği belirtildi. (Murat Dalgın-İLKHA)