Badminton müsabakaları sona erdi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Koordinatörlüğü Tarafından Düzenlenen Okullar Arası Badminton Yıldız Kız Ve Yıldız Erkek İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi.

VAN 13.03.2015 16:32:21 0
Badminton müsabakaları sona erdi
Tarih: 01.01.0001 00:00
      Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Koordinatörlüğü tarafından koordine edilen 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Badminton Yıldız Kız - Erkek İl Birinciliği müsabakalarına kızlar kategorisinde 7 okul, erkekler kategorisinde ise 5 okul olmak üzere 12 takım katıldı.
Yıldız Erkekler kategorisinde Türkiye Eğitim Vakfı İfakat Yavuz Ortaokulu birinci, Türkiye Eczacılar Birliği Orta Okulu ikinci olurken, Yıldız Kızlar kategorisinde ise Borsa İstanbul Yatılı İlköğretin Bölge Okulu birinciliği, Türkiye Eğitim Vakfı İfakat Yavuz Orta Okulu da ikinciliği elde etti.
                Dereceye giren takımlara kupa, başarı belgeleri ve madalyaları Spor Şube Müdürü Yalçın Özdemir, Okul Sporları Koordinatörü Umut Pişkin ve Badminton İl Temsilcisi Atilla Enterili tarafından verildi. Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorisinde 1’inci olan Türkiye Eğitim Vakfı İfakat Yavuz Ortaokulu Türkiye grup müsabakalarına Van’ı temsilen katılmaya hak kazandı.
      Yapılan ödül töreni sonrası konuşan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Şube Müdürü Yalçın Özdemir, “Öncelikle il müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Okullar Arası Badminton Yıldız Kız - Erkek İl Birinciliği müsabakalarına katılarak elde ettikleri başarılarından dolayı bütün sporcularımızı ve okullarımızı kutluyor kendilerine Badminton Federasyonumuz tarafından düzenlenecek olan Türkiye Badminton Yarı Final müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan okullarımıza şimdiden başarılar diliyoruz” diye konuştu.