Badminton İl Birinciliği müsabakaları sona erdi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Koordinatörlüğü 2014 – 2015 öğretim yılı faaliyet programında yer alan Küçük Kız-Erkek Badminton İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

VAN 6.04.2015 15:53:44 0
Badminton İl Birinciliği müsabakaları sona erdi
Tarih: 01.01.0001 00:00
         Fevzi Çakmak Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmalara erkeklerde 11 okuldan 45 sporcu, kızlarda 8 okuldan 30 sporcu katıldı.
Küçük Erkekler kategorisinde Türkiye Eğitim Vakfı İfakat Yavuz Ortaokulu birinci, Turgut Reis Ortaokulu ikinci, Güzelsu Borsa İstanbul Yatılı İlköğretim Bölge Okulu üçüncü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu dördüncü oldu.
 Küçük Kızlar Kategorisinde ise Güzelsu Borsa İstanbul Yatılı İlköğretim Bölge Okulu birinci, Turgut Reis Ortaokulu ikinci ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Badminton İl Temsilcisi Atilla Enterili, Badminton Antrenörü Erhan Ezgi ve Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.
         Yapılan ödül töreni sonucu açıklama yapan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç; “İl müdürlüğümüz tarafından düzenlediğimiz okul sporları faaliyetlerimizde sporcu sayılarının her geçen gün biraz daha artış sağlaması bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Bu artış yaşayan branşlarımızdan birisi de badminton branşımızdır. Yapılan badminton küçükler il birinciliği müsabakalarında dereceye giren bütün sporcularımıza ve antrenörlerimize bundan sonraki katılacakları yarışmalarda başarılar diliyoruz. Bu müsabakalarda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
         Badminton İl Temsilcisi Atilla Enterili ise şöyle konuştu;“Öncelikle gerçekleştirdiğimiz badminton küçükler il birinciliği müsabakalarında en güzel oyunlarını sergileyerek dereceye giren bütün sporcu arkadaşlarımızı kutluyorum. İnşallah sporcularımız burada sergiledikleri bu başarıları oyunlarını bundan sonra katılacakları müsabakalarda da sergileyerek ilimiz adına güzel başarıları elde edeceklerine inanıyoruz. Bu müsabakalarda bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Nevzat İnanç beye de teşekkür ediyoruz.”

Bölge Gazetesi Haber Merkezi