B. Vanspor Çorum'a Umut'la gitti

Siyah-Kırmızılılar hafta sonu oynayacağı zorlu Çorumspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

VAN 22.02.2013 15:09:32 0
B. Vanspor Çorum
Tarih: 01.01.0001 00:00

Siyah-Kırmızılılar hafta sonu oynayacağı zorlu Çorumspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Çorum maçı öncesi dün Şahabettin Özarslaner Tesislerinde Teknik Direktör Zeki Yılmaz, nezaretinde çift kale maçı yapıldı. Çalışmada futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlenirken Teknik Direktör Zeki Yılmaz'ın hırsı,  ikazları gözlerden kaçmadı.

Rıdvan CAN
Spor Toto 3. Lig'in 23. haftasında deplasmanda Çorumspor  ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Belediye Vanspor bugün karayolu ile Çorum'a hareket etti. Çorumspor maçı öncesi gazetemize öaçıklamalarda bulunan B.Vanspor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz ve futbolculardan Umut Pusat, Deniz Sert ve Güven Gürsoy, Çorumspor maçının kendileri için dönüm maçı olduğunu ifade ettiler.
B.VANSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ZEKİ YILMAZ: "ÇORUM'A ÜÇ PUAN İÇİN GİDİYORUZ"
Çorumspor ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Siyah-Kırmızılılar hazırlıklarını dün yaptığı idman ile tamamlayarak, karayolu ile bugün Çorum'a hareket etti.  Siyah-Kırmızılı kafilede Çağlar ve Rıdvan'ın sakatlıkları sürerken cezalı durumda bulunan futbolculardan Emrah Şahin çiftçi ve Gökhan Sipki'nin takımdaki yerlerini alamayacaklar.
Teknik Direktör Zeki Yılmaz, Çorum'dan iyi neticeyle dönmek istediklerini belirterek, "Evimizde çok kritik puanlar kaptırdık ilk defa bu kadar şansızlık yaşıyoruz. Çorumspor karşılaşmasından önce çok kritik yerlerde sakatlarımız ve eksikliklerimiz var. Ama Çorum'a puan için gidiyoruz. Son haftalarda iyi bir çıkış yapan genç ve koşan bir takıma karşı oynayacağız. Son iki haftada çok güzel bir grafik çizdiler. Zor maç olacağının bilincindeyiz. Ama elimizden geleni her şeyi yapıp oradan iyi bir şekilde ayrılacağız" dedi.
YILMAZ: "ÇORUM'U ÖNEMSİYORUZ"
 Çorumspor'u önemsediklerini söyleyen Yılmaz, "Her şeyden önce biz takım oyunu oynamak istiyoruz. Zaman zaman çok iyi oynuyoruz, bazı zamanlarda beklemediğimiz bireysel hatalar istemediğimiz neticelere yol açtı. Zor deplasman olacak. Bizim hedefimiz istikrar yakalayıp ligi iyi bir yerde bitirmek." diye konuştu.
UMUT PUSAT: "ÇORUM MAÇI ÖNEMLİ"
Çorumspor maçından puan yada puanlarla dönmek istediklerini söyleyen futbolculardan, Umut Pusat, "Ligin ikinci yarısına gerçekten çok iyi bir başlangıç yaptık. Çorum maçı bizim için çok önemli. Deplasmandan galip ayrılarak iki haftada sahamızda kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz Takım olarak üç puana kenetlendiklerini sözlerine ekleyen Pusat, "Bizde iddialı konuma gelmek istiyorsak bu karşılaşmayı kesinlikle kazanmalıyız" dedi.
DENİZ SERT: "ÜÇ PUANLA DÖNECEĞİZ"
Pazarspor karşısında attığı kritik golle takımına 1 puan getiren başarılı futbolcu Deniz Sert, ise İnşallah iyi mücadele ederek galip geliriz. Zor bir maç olacak. Çorumspor genç bir takım. Bizde gerçekten çok kaliteli bir ekibiz. Önümüzde zorlu maçlar  bunlardan biri de Çorum maçı. İnşallah 3 puanla döneceğiz" diye konuştu.
GÜVEN GÜRSOY: "ZOR MAÇ OLACAK"
Devre arası B.Vanspor'a katılan orta sahanın başarılı isimlerinden Güven Gürsoy, ise, son iki haftada hiç hesapta olmayan puanlar kaybettikleri için çok üzgün olduklarını dile getirerek, Çorum maçının dönüm maçı olacağını ve Van'a üç puanla dönmek istediklerini kaydetti.