ASP koordinasyonunda er ve erbaşlara eğitim…

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinasyonu ile aile eğitim programı kapsamında İl Jandarma Komutanlığında görevli er ve erbaşlara eğitim verildi.

VAN 9.04.2015 20:48:39 0
ASP koordinasyonunda er ve erbaşlara eğitim…
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinesinde vatani görevini yapan Er ve Erbaşlara Van İl Jandarma Komutanlığının eğitim salonunda “Evlilikte Hukuk, Aile İçi İletişim ve Aile İçi Şiddet” konulu semineri Psikolog Emine Taş, Psikolog Rufeyde Sönmezsoy ve Avukat Pınar Bozkurt tarafından anlatıldı.
Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından evliliğin güçlü ve sağlıklı temeller üzerine kurulmasına katkıda bulunmayı hedefleyen Aile Eğitim Programı kapsamında, erkek, kadın eşitliğinin sağlanmasına yönelik bilgi paylaşımında bulunularak, şiddetin,  kişilerin birbirlerine cinsel, ekonomik, sözel veya fiziksel yönden uygulandığı baskıcı ve kontrol amaçlamayı edinen davranışlar olduğu da belirtildi.
Aile Eğitim Programı kapsamında verilen “Evlilikte Hukuk, Aile İçi İletişim ve Aile İçi Şiddet” konulu seminer katılımcı er ve erbaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi