Asıl savaşları 30 Mart'tan sonra başlayacak!

Ardan Zentürk'ün sunduğu 'Moderatör Gece' programına telefonla bağlanarak konuk olan Avukat Fidel Okan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

VAN 28.03.2014 10:14:25 0
Asıl savaşları 30 Mart
Tarih: 01.01.0001 00:00

Fidel Okan gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Okan, kayıtların uluslar arası alanda bir takım istihbarat ajanlarına peşkeş çekildiğini açıkladı. Vatana ihanet dinlemeleri ve yayınlamayı yarından itibaren yalanlama yapacaklarını söyledi.

Bütün savaşlarını 30 Mart’tan sonra başlatacaklarını söyleyen Okan, TSK boyutunu da bu süreçten sonra göreceğimizi açıkladı.

Fidel Okan’ın açıklamaları şöyle oldu:

BAŞBAKAN’IN KONUŞMASI AÇIK BİR HAYKIRIŞTIR

Başbakan’ın konuşması gerçekten yürek burktu. Açıkçası bu bir haykırıştır. Bu halde bile insanlara bir şeyler anlatmaya çalışıyor.

BAŞBAKAN’IN BAKANI İLE KONUŞMASINI YAYINLAMAK ZATEN AÇIK TEHDİTTİR

Şimdi geldiğimiz nokta şu: Ulusal güvenliğimizin tehdit altında olması esasında bu mevcut tapelerden kaynaklanmıyor. Ama bir Başbakan’ın bir Bakanı ile yaptığı görüşme bir internet sitesinde yayınlanıyorsa Türkiye’nin uluslar arası alanda prestiji zaten yerle bir olduğu gibi bu da açık bir tehdit niteliğidir.

DEVLETİN İMKANLARIYLA HERKESİ DİNLİYORLAR

Bu yapı devletin içerisine sızmış bunu emniyet vasıtasıyla gerçekleştiriyorlar. İstihbarat Daire Başkanlığı’ndan bulunan emniyetçiler vasıtasıyla bunu yapıyorlar. Tüm herkesi dinliyorlar. Devletin bütün imkanları kendi ellerinde.

KAYITLAR İSTİHBARAT AJANLARA PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR

Bu dinlemeler bu yapı tarafından gerçekleşiyor ve gerçekleştiği gibi buradan alınan kayıtlar uluslar arası alanda bir takım istihbarat ajanlara peşkeş çekiliyor. Ben bunu aylardır ifade ediyorum.

YARINDAN İTİBAREN “BİZ YAPMADIK” DİYECEKLER AMA…

İşte şu anda bu yayınların mevcut yapı tarafından yapılıp yapılmadığı çok önemli değil. Bu yapının bu yayınların şuanda yayılmasında çok büyük katkısı var. Bunun müsebbibi bunlar. Yarından itibaren “biz bunu yapmadık”, “biz bunu yayınlamadık” demelerinin bir anlamı yok. Bunun kendileri aleyhine döneceğini bilecek zekaya sahip insanlar bunlar.

SAVAŞLARI 30 MART’TAN SONRA BAŞLAYACAK

Bütün savaşlarını 30 Mart’tan sonra başlatacaklarını söyleyen Okan, TSK boyutunu da bu süreçten sonra göreceğimizi açıkladı.

Bunların bütün savaşları 30 Mart’tan sonra başlayacak. Şuana kadar yürüttükleri sadece psikolojik savaştır. Bütün sistemlerini buna göre ayarlamışlardır ve meselenin TSK boyutunu biz 30 Mart’tan sonra göreceğiz. Bu paralel yapılanmanın sadece emniyet içinde olmadığı, oralara da sızdığını, oralarda da neler yapacağını Türkiye görecek.

TARAFGİRLİK OLUŞMAMASI LAZIM

Bu kadar tehdit altındayken devlet aklıyla hareket edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Başbakan’ın bu anlamda çok yalnızlaştığını düşünüyorum. Bir takım bilgiler zamanında düzgün bir şekilde iletilmiyor. Kriz masasının daha yoğun çalışması lazım. Burada bir seçim yok, burada bir savaş var. Burada bir tarafgirlik yaratmamak gerekiyor.

Yirmidorthaber.com