Asfalt çalışmaları denetlendi

Edremit Belediyesi bahar aylarıyla beraber 2016 yılı çalışma iş sezonu kapsamında yapmayı planladığı çalışmaların startını vermeyi sürdürürken; Belediye Eş Başkan Vekili Nurhayat Çelik de, belediye meclis üyeleri ve mahalleliyle

VAN 12.05.2016 11:35:11 0
Asfalt çalışmaları denetlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Edremit Belediyesi, halkın mahallesine öncelikli olarak yapılmasını talep ettiği hizmetleri iş programı kapsamına alarak 2016 yılı çalışmalarına başladığını duyurdu. Mahallelerde fizibilite çalışması yürüten Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik çalışanlar, acil yapılması gereken yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Edremit Belediyesi ve Van Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Edremit ilçesine bağlı Eminpaşa Mahallesi'nde yürütülen asfaltlama çalışmalarını Belediye Eş Başkan Vekili Nurhayat Çelik, belediye meclis üyeleri ve mahalleliyle beraber teknik çalışanlar eşliğinde yürütülen çalışmaları denetledi. Fen İşleri Müdürü Uğur Cihan yürütülen çalışmalar hakkında Eş Başkan Vekili Çelik ve beraberindekilere bilgilendirmede bulundu. Cihan, Eminpaşa Mahallesi; Selvi 1,2,3,4,5. sokak, Selvi 2. çıkmaz sokak, Özlü Sokak, Keskinler Sokak, Ömerbey Sokak, İdris Sokak, Fidanlık Yolu 3. Çıkmaz Sokak, Melen Sokak devamı, Menekşe 3. Çıkmaz Sokak ve Odak Evleri Sokaklarında asfaltlama çalışmaları yürütüldüğünü belirtti. Şimdiye kadar ortalama 8 merter genişliğinde ve 3 bin 500 metre uzunluğunda beton asfaltlama çalışması yürütüldüğü bilgisi veren Cihan, asfaltlama çalışmalarının daha da süreceği belirtti.

/ Haber Merkezi

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi -