AÖF internet başvuru işlemleri başladı

Bugün itibariyle başlayan Açıköğretim Fakültesi internet başvuru işlemleri 29 Ağustos'ta sona erecek.

VAN 21.08.2017 19:39:58 0
AÖF internet başvuru işlemleri başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından yapılan duyuruya göre, bugün itibariyle başlayan AÖF internet başvuru işlemleri, 29 Ağustos 2017 Salı günü saat 17.00'de sona erecek. Başvurular, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden yapılacak.

İnternet başvurusu yapmayanlar kayıt yaptıramayacak

İnternetten başvuru yapmayan adaylar kayıt yaptıramayacak ve sadece internetten başvuru yapmak kayıt için yeterli olmayacak.

29 Ağustos'tan sonra başvuru yapılamayacak

29 Ağustos'tan sonra internetten veya başka bir yöntemle başvuru yapılamayacağının bildirildiği duyuruda, "Elektrik kesintisi, teknik arızalar veya internet hattınızın kesik olması ve benzeri nedenlerle başvuru yapamama durumunda kalmamanız için başvurunuzu son günleri beklemeden yapınız. İnternetten başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır." denildi.

Adayların, İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu'nda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptırabileceklerinin kaydedildiği duyuruda, İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu ile Öğrenci Kılavuzu'na www.anadolu.edu.tr/acikogretimadresi "Kılavuzlar" bağlantısından veya www.aof.anadolu.edu.tr adresinden ulaşılabileceği belirtildi.

26 Ağustos Cumartesi günü AÖF büroları açık olacak

29 Ağustos'ta mazeretli olanların kayıtlarının yapılacağının ifade edildiği duyuruda, 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü AÖF bürolarının kayıt işlemleri için açık olacağı ve kayıt yapılacağı belirtildi.

Adayların, 21-28 Ağustos günleri arasında illerde bulunan AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıtlarını gerçekleştireceklerinin bildirildiği duyuruda, "Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar 29 Ağustos 2017 tarihinde bizzat veya yakınları aracılığıyla başvurarak kayıt yaptırabilirler. 29 Ağustos 2017 tarihinden sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır." ifadelerine yer verildi.

Duyuruda, "Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri önlisans/lisans programlarına kayıt hakkı kazanan ancak ortaöğretim kurumlarından 2016-2017 öğretim yılı sonunda mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınavına girecek adaylar da 21-29 Ağustos 2017 tarihleri arasında geçici kayıt yaptırabileceklerdir. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 29 Aralık 2017 tarihine kadar fakültemize ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır." denildi.

 

Adayların, ders transferi ve muafiyet işlemlerine ilişkin ayrıntılı bilgiye www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi "Duyurular" bölümünden ulaşabilecekleri kaydedildi.