‘Antalya Fuarları Roadshow’ tanıtım toplantısı Van’da yapıldı

​Anfaş Antalya Fuarcılık tarafından ‘Antalya Fuarları Roadshow’ projesinin tanıtım toplantısı Van’da gerçekleşti.

VAN 18.11.2015 23:24:35 0
‘Antalya Fuarları Roadshow’ tanıtım toplantısı Van’da yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) düzenlenen toplantıda, katılımcılara Antalya ve Antalya’da gerçekleştirilen fuarlar hakkında bilgi verildi.

Burada konuşan Anfaş Antalya Fuarcılık İşletme Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, Türkiye genelinde 18 ilde düzenlenen Antalya Fuarları Roadshow toplantılarının Vanlı iş adamları için fırsat olduğunu söyledi.

Antalya fuarlarının her yıl ortalama 2 bin 500 katılımcı ile 500 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptığını belirten Ertekin, “Biz buraya neden Antalya’da daha iyi fuarlar yapılabileceğini ve bugüne kadar hangi fuarların yapıldığını anlatmak için geldik. Antalya’nın en başta ulaşım kolaylığından bahsetmek mümkün. Ayrıca 200’ün üzerinde ülkeye de direkt uçuş imkânının bulunması da ayrı bir özellik. Antalya’da 600 bin turistik yataklı 375 adet 5 yıldızlı otel bulunuyor. Konaklama imkânları, müsait ve elverişli iklimi de Antalya’yı farklı kılan diğer unsurlar” dedi.

Antalya’nın fuar anlamında çok şanslı bir şehir olduğunu dile getiren Ertekin, “Antalya ili bütün dinamikleriyle sadece turizm başkenti olarak anılmasını istemiyor. Fuar anlamında da güzel şeyler yapılabileceğinin bilinmesini istiyor.” ifadelerini kullandı.  (Murat Dalgın- İLKHA)