Andy-Ar'ın yerel yönetimler araştırması

Aralık ayı en başarılı belediye başkanları araştırması..

VAN 4.12.2012 15:15:11 0
Andy-Ar
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

  Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Şirketi 6 yıldır 6 aylık periyotlar halinde gerçekleştirmekte olduğu "Yerel Yönetimler Performans Araştırması" KASIM 2012  raporunu yayınladı. Kasım ayı en başarılı belediye başkanları araştırmasını yayınladı. 16 büyükşehir ve ilçeleri, ayrıca 15 il belediyesi olmak üzere toplam 31 ilde başkanların çalışma performansı değerlendirildi.

EN BAŞARILI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin 6 ayda bir yayınladığı ve 16 büyükşehir ile İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'daki ilçe belediye başkanlarının performans değerlendirmesini esas alan Yerel Yönetimler Araştırmasında en başarılı başkanları sıralamasının başında Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yer aldı. İkinci sırada Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, üçüncü sırada ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu var.

İLÇELERDE İLK ÜÇTE ÜÇ MUSTAFA..

Türkiye genelinde en başarılı ilk 20 ilçe belediye başkanı sıralamasının ilk 3'ünde üç Mustafa var. Listenin tepesinde Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül var. Mustafa Sarıgül isminin hemen ardından Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, üçüncü sırada ise Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir var. En çok konuşulan belediye başkanlarından olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, beşinci sırada yer aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise 7. sırada.. 

16 BÜYÜKŞEHİR 15 İL VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANI PERFORMANSI