Anadolu Buluşmaları’nın ilk startı Van’da

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Gürsel Yarız, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın 29 ve 30 Eylül tarihlerinde Van’a gerçekleştirdiği ziyaretten ve ilgiden memnun kaldığını, Van’ın Milli Görüş’ün kalesi olduğunu ifade ettiğ

VAN 9.11.2021 18:46:30 0
Anadolu Buluşmaları’nın ilk startı Van’da
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Gürsel Yarız, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın 29 ve 30 Eylül tarihlerinde Van’a gerçekleştirdiği ziyaretten ve ilgiden memnun kaldığını, Van’ın Milli Görüş’ün kalesi olduğunu ifade ettiğini ve bu nedenden dolayı Anadolu Buluşmaları’nın startını Van’da vereceklerini bildirdi.

Yarız; ‘Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nin Van ziyaretleri ile alakalı Genel Merkez, STK ve Halkla İlişkiler Başkanlığımızca yürütülen ‘Anadolu Buluşmaları’ programının ilk durağı 10 ve 11 Kasım tarihlerinde Van ilimizde olacaktır. Van ilimize ziyarette bulunacak olan genel başkanlarımız Cemil Çolak, Zafer Emanetoğlu ve Erkan İlyas Helvacı ile MKYK Üyelerimiz ve il teşkilatımızla inşallah bir kez daha halkımızla kucaklaşacağız. Van merkez ve diğer tüm ilçelerimizi ziyaret edip halkımızla iç içe olacağız. Biz Yeniden Refah olarak seçim zamanı değil, geçim zamanında halkımızla birlikte olmayı destur edip 10 ve 11 Kasım’da tekrardan Yeniden Refah’ın çalışmalarını Van’da göreceğiz.’ diye konuştu.

Kaynak : Vangölü TV