Amacımız performansı yükseltmek

Eylül ayında Türkiye İstatistik Kurumu Van Bölge Müdürlüğü'ne atanan Özer Coşğun, TÜİK Van Bölge Müdürlüğü'nün Türkiye'de bulunan 26 bölge müdürlüğü arasında performansı en düşük bölge müdürlükleri arasında bulunduğ

VAN 23.10.2013 11:15:55 0
Amacımız performansı yükseltmek
Tarih: 01.01.0001 00:00
Eylül ayında Türkiye İstatistik Kurumu Van Bölge Müdürü olarak atanan Özer Coşğun yeni görevi ve hedefleri konusunda açıklamalarda bulundu.
 Yeni görevinde amacının huzurlu ve verimli bir çalışma ortamı sağlamak olduğunu belirten Coşğun, "Amacımız, alandan en doğru ve kaliteli şekilde veri derlenmesini sağlayarak, veri anlamında alanın fotoğrafını istatistiklere olduğu şekilde yansıtabilmek, Türkiye İstatistik Kurumu´nca yayımlanan istatistiklerle ilgili kurum ve kuruluşlardan gelen bölgesel veri taleplerini en hızlı şekilde karşılamak, bölgesel veri ihtiyacını karşılamaya yönelik araştırma projelerinde aktif rol almak ve gereken desteği sağlamak amacıyla ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde bulunmak ve TUİK tarafından yayınlannan haber bültenlerini basınla en verimli şekilde paylaşmaktır. TUİK Van Bölge Müdürlüğü performans olarak ülkemizde bulunan 26 bölge müdürlüğü arasında performansı en düşük bölge müdürlükleri arasında yer alıyor. Bu performansı yükseltmekte en önemli hedefimiz." dedi.

Özer Coşğun kimdir?
1977 yılında Aydın´ın Çine İlçesinde doğan Coşğun, 1999 yılında Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldu.  2003 yılında Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne bağlı Dalaman Tarım Açık Ceza İnfaz Kurumu´nda ´İdare Memuru´ olarak memuriyet hayatına başlayan Coşğun,  2010 yılında ´Sanayi Eğilim ve Üretim Verilerinin İlişki Düzeyi Analizi´ tezini tamamlayarak TUİK uzmanı oldu. Coşğun, Ağustos ayında vekaleten atandığı Van Bölge Müdürlüğü görevine Eylül ayında başladı.