...ama sapıklığa asla!...

Vanlı Müslümanlar meşruiyetliğinizi dayandırmaya çalıştığınız AB uyum yasaları çerçevesinde bu iğrençliğe yasal bir zemin oluşturma çabalarına kayıtsız kalmayacak. Kürtlerin İslam ile yoğrulmuş değerlerinin yozlaştırılması

VAN 9.10.2016 17:24:34 0
...ama sapıklığa asla!...
Tarih: 01.01.0001 00:00
 VAN'I KAŞIMAYIN

Feminist örgütlenmeye öncülük eden birtakım kadın dernekleri asıl amaçları olan LGBTİ toplumda yerleştirmek için yürüyüş düzenlemek istediler. Bundan haberi olan Van'daki gençlik bunu durdurmak için harekete geçmek istedi. Neyse ki, valiliğin geçte olsa yürüyüşü durdurmak kararı toplumda oluşması muhtemel gerilimi şimdilik önledi.

Bölge olarak her gün yaşanılan acılar ölümler yetmiyormuş gibi sapkınlılığa öncülük yapmak isteyen ideolojik çevreler ahlaki yönden de toplumun ifsat edilmesi aile mefhumunun çökmesi ahlaki dejenerasyonu(yozlaşma) körüklemek için bir kez daha Van'ı kendilerine mekân tutmalarına engel olundu.

Kısacası "LGBTİ" adı altında toplanan sapıklar meşrulaştırmak istedikleri "Lezbiyen"likle, Bir kadının başka bir kadına fiziksel ilişki kurabilmek için bir kanun çıkartılıp ilişkiyi yasal veya evlilik istiyorlar. "Gay" Lut(as)'ın kavminin helakine sebep olan erkeğin başka bir erkekle ilişkiye girmesi ve bunun için bir kanun çıkartılıp meşru evlilik gibi kanun yoluyla resmi nikâh isteyen toplumdaki karşılığıyla "İBNE"ler.

Hayvanlar âleminde bile olmayan cinsi sapıklık türü olan "Biseksüel", Hem erkek hem de dişi cinsiyeti bulunan, bir kaç eşli ilişkilere giren ve bir kaç eşli evlilik yasası isteyen sapıklar. Allah'ın yaratılış kanununa müdahale ederek insan neslinin helakine ahlaki yozlaşmasına sebep olan "Transseksüel" Erkek olduğu halde kadın, Kadın olduğu halde erkek gibi davranan ve bunun için yasal güvence isteyenler. "İnterseksüel", Ameliyatla cinsel değişiklik yapmak için yasal yollardan güvence isteyenler.

TBMM, 2004 yılında iktidar ve ana muhalefetin uzlaştığı metin üzerinde Türk Ceza Kanunu reformunu görüşürken, AK Parti 'zina'nın tekrar suç sayılması için girişimde bulunmasına karşın, Baykal 2004'teki AK Parti'nin bu girişimini "ihanet" sayacağını açıkladı. Avrupa Birliği de, zinanın tekrar suç sayılmasının tam üyelik müzakerelerine geçişi etkileyebileceğini duyurmasından sonra eski haliyle zinanın suç olmaması halen devam etmektedir.

Zinanın ve diğer sapıklıkların suç sayılmamasından, hatta kanunla korunmasından dolayı tüm ahlaksızlıkların özgürlük adında legalleştiği ülkemizde, LGBTİ üyeleri Van halkının manevi hassasiyetini aile kurumuna verdiği değeri hiçe sayarak yürüyüş yapmak istemeleri tamamen ideolojiktir tamamen sapmadır tamamen tahriktir tamamen Van halkının hassasiyetlerini kaşımadır.

Yukarıda bahsettiğim gibi bölgede yaşayan halklar başta Kürtler olmak üzere can derdine düşmüşken, bölgede bunca ölüm, göç, yıkım, kaos varken, birtakım kadın dernekleri ve ideolojik ve siyasal bileşenlerinin, LGBT derdine düşmesi toplumu kaşımaktan(yaralamak,tahrip etmek) başka bir amaç taşımamaktadır.

İnsan ve insan neslinin düşmanı olan sizler yaptığınız ve meşrulaştırmaya çalıştığınız bu sapıklıkla toplumsal helake sebep olan bu pisliği yaparak gelecekte kendi çocuklarınızın da Allah muhafaza bu hastalıklara müptela olmalarına sebep olacaksınız.

Sözde demokratik haklar adı altında yasal dayanaklarla kurduğunuz bu tür sapık dernekler ve yapıları suiistimal ederek mazlum halklarca size verilen destekleri rezillik, ahlaksızlık, aile değerlerini yok etme, travesti hakları, Allah'ın haram kıldığı fiil ve eylemlerin Kürdistan'da yayılması için kullanıyorsunuz. Bu toplumu kaşımaktan başka bir işe yaramaz.

Vanlı Müslümanlar meşruiyetliğinizi dayandırmaya çalıştığınız AB uyum yasaları çerçevesinde bu iğrençliğe yasal bir zemin oluşturma çabalarına kayıtsız kalmayacak. Kürtlerin İslam ile yoğrulmuş değerlerinin yozlaştırılmasına müsaade etmeyecek. Kim olursa olsun, bu topraklarda manevi, ahlaki dinamiklerle oynanmasına asla müsamaha göstermeyecektir.

Kısaca LGBTİ sapıklığı, toplumsal yaşamda insan neslinin yok edilmesi ve ahlaki değerlerin çökmesi için mücadele edenler bunu iyi bilmeliler ki ne Van halkı ne de Türkiye'de yaşayan Müslümanlar buna izin vermeyeceklerdir. Bu işe çeşitli kadın dernekleri adı altında öncülük edenler Van'ın Van'lının sessizliği sakın sizi sapkınlığınızda cesaretlendirmesin. Van halkı her türlü oluşuma yer verebilir sessiz kalabilir ama sapıklığa asla!...

Nasihatlerin musibetlerden evla olması dileğiyle.