Alpaslan'dan belgeli yanıt…

AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, Başkale ilçesindeki bir internet sitesinde kendisi ile ilgili yapılan habere belgeli yanıt verdi. Söz konusu haberin iftira niteliği taşıdığını belirten ve sert açıklamalarda bulunan Alpaslan,

VAN 24.04.2015 17:43:57 0
Alpaslan
Tarih: 01.01.0001 00:00
    Ak Parti'nin 4. Sıra Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, kendisi ile ilgili bir internet sitesinde yer alan haberi yalanladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Alpaslan, adaylığının açıklanması ile ilk kez Başkale İlçesi'ni temsilen bir ismin aday gösterildiğini, bunu çekemeyenlerin ise iftira yoluna gittiğini dile getirdi. 
           FARUK ALPASLAN'DAN İFTİRACILARA BELGELİ CEVAP
             Hakkındaki iddialar üzerine bir açıklama yapan Alpaslan, "Hakkımda atılan bu iftira ne ilk, ne de son olacak. Atılan iftiralar ile insanımıza hizmet yolunda her zaman engellemeye çalıştılar. Ancak hiçbir zaman hizmetten vazgeçmedik. Bundan sonra da vazgeçmeyeceğiz. Attıkları iftiralar ile bizi yıldıracaklarını zannedenler yanılıyorlar. Yüzümüz ak bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Yüzü kararacak olanlar ise kirli iftiraları atanlardır. Başkaleliler başta olmak üzere tüm Vanlı hemşerilerim hizmetin en güzeline layıktır. Hakkımda 'İstanbul 10. Ağır ceza mahkemesinde devam eden mahkemede Faruk Alpaslan'ın halen tutuksuz yargılanan sanık olduğu iddia edildi' şeklinde çıkan iddia tamamen asılsızdır. Çünkü halen yargılandığım iddia edilen dava 21.04.2010 tarihinde 'Atılı suç kanıtlanamadığından, sanığın atılı suçtan beraatine' hükmü verilerek beraat ile sonuçlanmıştır" dedi. 

         'İFTİRACILARI HİZMETİMİZLE ERİTECEĞİZ'
         İftiracıların Yargıtay sürecinde de beraat ile kesinleşmiş olan bir davayı malzeme yaparak Başkalelilerin hizmet almasını engellemek istediklerine dikkat çeken Alpaslan, "İftira atan Başkale News Haber Sitesi,  iftiraları ile kendisini mahkûm etmiştir. Hırs ve ideoloji körlüğü ile sağa sola iftira atanları, güneşin buzu erittiği gibi biz de hizmet odaklı siyaset anlayışımız ile eriteceğiz. Artık hiçbir karanlık kişi ve ideoloji, hizmete susamış, insanca yaşamayı hak etmiş insanımızın hizmet almasına engel olamayacak" dedi.  Söz konusu site hakkında gerekli yasal işlemi de başlatacağını ifade eden Alpaslan, hiç kimsenin yaptığının yanına kâr olarak kalmayacağını belirtti.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi