AKSU'YA SERT TEPKİ

Sezen Aksu'nun dini değerleri aşağıladığını iddia eden Vatan severler derneğinden sert tepki..

VAN 17.01.2022 13:16:50 0
AKSU'YA SERT TEPKİ
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sanatcı Sezen Aksu'nun söylediği şarkıda hakaret var gerekcesiyle Vatanseverler derneğinden tepki açıklaması yapıldı.....

vatan severler derneği başkanı Veysel Taşdemir yaptığı açıklamada şunları söyledi...

Hz. Adem ve Hz.Havva annemize cahil deme gafletine düşecek kadar azgınlaşan sanatçı bozması bunak Sezen Aksu  ve bir kaç gün önce ateist düşünceleri ile bilinen bir gencin intiharı üzerine İslâmî değerlere saldıran uyuşturucudan sabıkası bulunan Tarkan Tevetoğlu denen homoseksüelin söyledikleri kimlerle mücadele içinde olduğumuzun ve İslâm düşmanlarının ne denli azgınlaşabileceğinin somut örneğidir. 

İktidar üzerinden İslâm dinine salyalarını akıtarak saldıran bu kudurmuş yaratıkların yaptıkları göstermiştir ki iktidar olunmuş lâkin muktedir olunamamıştır. 

Anlaşılan o dur ki bu zihniyeti besleyen mevcut sistem kendileri ile birlikte cehenneme sürülmedikçe Müslümanların umudu olan İslâm'ın sancağı ülkemiz asla kendine biçilen görevi yerine getiremeyecektir.

Manevî  değerlerimize saldıran millî değerlerimize küfürler savuranların hiç bir dönemde bu kadar fazla olmadığını görmekle birlikte önüne geçilmez ise ağır sonuçlar doğuracağının bilinmesini istiyoruz. 

Buradan bütün yetkili kurullara ve kurumlara çağrımız mecliste terör seviciliği yapıp insanların aklıyla alay eden seçim çalışmalarında şehit yakınına galiz küfürler savuran sanatçı kisvesine bürünüp manevî değerlerimize hakaret eden bu ahlâk yoksunu şereften bir haber olan kansızlık tanısı toplum tarafından konulan iğrenç yaratıklara gerekeni yapmalarıdır.