Ak Parti’nin istişare toplantıları sürüyor

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından, Erciş, Çaldıran ve Muradiye ilçe istişare toplantıları düzenlendi. Söz konusu toplantıda 24 Haziran Genel seçimleri değerlendirilerek ilçelerde izlenecek strateji planları konuşuldu.

VAN 25.07.2018 10:45:48 0
Ak Parti’nin istişare toplantıları sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu başkanlığında Erciş ilçesi misafirliğinde düzenlenen istişare toplantısına Erciş ilçe Başkanı Adnan Aydın, Muradiye ilçe Başkanı İbrahim Vanlı, Çaldıran ilçe Başkanı Ali Çiftci ve tüm ana kademe ile kadın ve gençlik kolları teşkilatları katıldı.

   Erciş Öğretmenevinde düzenlenen istişare toplantısında 24 Haziran Genel seçimleri değerlendirilerek önümüzdeki günlerde ilçelerde izlenecek strateji planları konuşuldu.

    İlçe Başkanlarının birer selamlama konuşmasının ardından teşkilatlara hitap eden AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, bu tür istişare toplantılarının önemine vurgu yaparak, 24 Haziran seçimlerinde çalışmaların olumlu ve olumsuz yönlerinin masaya yatırılması hususunda istişare toplantılarının devam edeceğini söyledi.

    Türkmenoğlu, “Göreve seçildiği 8 Nisan itibariyle teşkilatlarının tümü ile yoğun bir çalışma içerisine girdik. Hemen kısa bir süre sonra erken seçim kararı ile birlikte seçim çalışmalarımıza aynı gün itibariyle başlamış olduk. Erciş, Çaldıran ve Muradiye ilçelerimize de adaylarımızla gelerek esnaf ziyaretleri, STK ziyaretleri, kanaat önderleri ziyaretleri ile çalışmalarımızı sürdürdük. Bugün gelinen noktada 24 Haziran seçimlerinde izlediğimiz yolu bugün burada masaya yatıracağız. Bundan gerek dersi çıkartarak, Yerel seçimler için daha güçlü ve istikrarlı bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Katılım sağlayan tüm ilçe teşkilatlarıma teşekkür ediyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

    Toplantı daha sonra soru cevap şeklinde basına kapalı devam etti.