AK PARTİLİLER BÜYÜK KONGRE İÇİN ANKARA'YA DOĞRU YOLA ÇIKTI

AK Parti Van İl Teşkilatı, Ankara’da yapılacak olan 7. Büyük Olağan Kongreye katılmak için 50'ye yakın otobüs ile yola çıktı.

VAN 23.03.2021 16:46:57 0
AK PARTİLİLER BÜYÜK KONGRE İÇİN ANKARA'YA DOĞRU YOLA ÇIKTI
Tarih: 01.01.0001 00:00


Ankara’da gerçekleştirilecek olan kongre için Van’dan bin 200 kişilik bir ekiple hava yolu, özel araç ve otobüslerle Ankara'ya çıkarma yaptı . 
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heyecanına ortak olmak için yola çıktıklarını beliten AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, "24 Mart'ta yapılacak olan 7. Olağan Büyük Kongremize katılmak için Ankara'ya gidiyoruz. İl ve İlçelerimizden gelen bin 200 kişilik bir ekiple kongreye katılacağız. Bunun yanısıra özel araçlar ve hava yoluyla da Ankara'ya giden partililerimiz oldu. Malum pandemi dolayısıyla başvuruların birçoğunu değerlendirmeye alamadık. İnşallah güçlü Türkiye inşasının devamı için kongremizi büyük coşkuyla gerçekleştireceğiz" dedi.
2023 hedeflerine doğru 'Türkiye için inandığın yolda yürü' sloganıyla devam edileceğini söyleyen Başkan Türkmenoğlu, "Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, AK dava arkadaşlarımız ile birlikte inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Kutlu davamızın bu görkemli ve mutlu gününde tüm teşkilatlarımızı selamlıyorum. Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum"ifadelerini kullandı.
Edremit kent meydanında toplanan partililer ile hatıra fotoğrafı çektiren Türkmenoğlu, daha sonra partilileri selamlayarak, Ankara'ya doğru yolcu etti.