Ak Partili Özgökçe'nin Seçim Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tuşba Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ve AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu beraberindeki heyetle AK Parti İpekyolu Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret bulundular.

VAN 18.03.2014 18:09:32 0
Ak Partili Özgökçe
Tarih: 01.01.0001 00:00
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tuşba Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ve AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu beraberindeki heyetle AK Parti İpekyolu Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret bulundular.

Selamlama ve hoş geldiniz konuşmasını yapan AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, "Teşkilatın önemini ve gereksinimlerine değerlendirerek, "Bu şartları sağlayan bir parti olduğumuz için AK Parti Van'da kazanacak. Yapacağımız çalışmalarla AK Belediyecilikle şehrimize modern hizmetler getireceğiz" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Naif Şabu; "Particilik ve teşkilatçılığın önemli olduğunu ve kazanmak için bir cesaret gerekmektedir. Eğer korkaklık yaparsak hezimete uğrarız. Eğer cesaretli olursak zafer bizim olur. Korkaklıkla bir yere varamayız onun için cesaretli olup irademize oyumuza sahip çıkarak inşallah 30 martta muvaffak olacağız" dedi.

Son olarak bir konuşma yapan AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe; "Biz bu yola çıktığımızda dediğimiz gibi sözümüzün arkasındayız. Temiz siyaset dedik ve o yolda ilerliyoruz. Ama maalesef memleketimizde demokratik ve siyasete sığmayan olaylarla her gün karşı karşıya kalıyoruz. Bakın seçim çalışmaları yapan insanlara taşlı sopalı saldırılar, seçim bürolarının tahribat edilmesi insanlara baskı ve dayatma bu şartlarda yapılan seçimin demokrasi neresinde düşündürüyor doğrusu. Bakın biz muhabbet fedaileriyiz. Başbakanımız ve partimizin hiçbir zamanda ve hiçbir koşulda şiddetten bölücülükten yana olmadık olmayacağız. Biz her kesime, her dine, her ırka hitap eden Türkiye'nin partisi olan Ak Parti'deyiz ve bununla gurur duyuyoruz. Bu güne kadar hiçbir ak partilinin bir yere taş attığını bir saldırıda bir darp olayında bulunduğunu duydunuzmu? Dedi.

Muhabbet fedaisi olduklarını, ideoloji değil projelerle geldiklerini ifade eden Özgökçe, "Toplumsal belediyecilik, çevreci belediyecilik, teknolojik belediyecilik ile geliyoruz. Biz bu yüzden görevimizden ayrıldık. Çünkü memleketimize hizmet lazımdı. Biz bu memleketi daha modern bir şehir yapmak için ve en güzel hizmetleri getirmek için biz insanlarımızın hizmetkarı olmak için aday olduk. İnşallah kazanarak bütün bu projeleri şehrimize ulaştıracağız" diye konuştu.

Özgökçe'nin konuşmalarının ardından sözü alan AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Abdulmenaf Keyifli ise, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti. Ardından 30 martta yapılacak seçimlere değinen Keyifli, "Ben yürekten inanıyorum biz 30 Martta seçimlerden zaferle çıkacağız. Çalışıyoruz ve son ana kadarda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu şehir hizmete aç bu şehir. Gelişmişlikte 50 yıl geride kalmayı hak etmiyor. İşte bunun için zafer inşallah AK Parti'den yana tecelli edecektir"dedi.

Keyiflinin konuşmalarının ardından AK Parti heyeti ziyaretten diğer programlarına iştirak etmek üzere ayrıldı.