Ak Partili Özgökçe: Artık Hasat Zamanı Geliyor

AK Parti’nin Van Tuşba Belediye Başkan Adayı Fevzi Özgökçe, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdürüyor.

VAN 24.03.2014 16:49:39 0
Ak Partili Özgökçe: Artık Hasat Zamanı Geliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Fevzi Özgökçe, beraberindeki AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu ile Yeşilköy, Özkaynak, Yeniköşk, Aşit, Atmaca, Ağartı, Özyurt, Dağönü, Kumluca, Kalecik, Çolpan, Çakırbey, Sağlamtaş, Ermişler, Alaköy ve Bardakçı köylerini ziyaret etti. Gitti her köyde yoğun ilgiyle karşılaşan Özgökçe, projelerini anlattı.

Özgökçe, “30 mart seçimlerine artık çok az zaman kaldı. Tüm hazırlılarımız doğrultusunda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu çalışlarımıza 4 aydır devam ediyoruz. Artık hasat zamanı geliyor. Biz uygulayacağımız projelerimizle, düşüncelerimizle kendimize bir yol haritası çizdik ve bu yılda kararlıkla devam ediyoruz. Bu çalışmaları hazırlarken Tuşbalının sorun ve ihtiyaçlarını gözeterek hazırladık. Ülkenin farklı bölgelerinde yapılan çalışmaları inceledik, buraya ilçemize nasıl uygulayabiliriz diyerek çalışmalarımızı tamamladık. Bölgemizdeki köylerimize nasıl hizmet götürmeliyiz sorusuna cevap ardık ve bugün görüyoruz ki arazide yaptığımız seçim çalışmalarında hazırlıklarımızla eksiklikler aynı, çünkü biz ilçemizi tanıyoruz. Daha önemlisi insanımızı tanıyoruz.

Bugün yollarımızın eksikliği, içme suyu eksikliğimiz gibi esas konularda çalışlarımız hızlı bir şekilde olacak. Bu çalışmalarımızı Allah’ın izniyle insanımızla beraber yapacağız. Köylerde kadın ve gençlerimize yönelik sosyal ve ekonomik alanda, sağlık alanında çalışmalarımız ve projelerimiz var. Tarımsal faaliyetlerde proje destek birimi oluşturacağız ve köylümüze sahip çıkacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın. AK Parti bu seçimde de önceki seçimlerde olduğu gibi ülke genelinde yeni bir başarıya imza atacak” dedi.