AK Parti'li Koç'un Seçim Çalışmaları

AK Parti Van Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç, AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci ile Taşpınar köyü sakinleriyle bir araya geldi.

VAN 20.03.2014 15:27:15 0
AK Parti
Tarih: 01.01.0001 00:00
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Van Edremit Belediye Başkan Adayı İbrahim Koç, berberindeki AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci ile Taşpınar köyünü ziyaret ederek, köy sakinleriyle bir araya geldi.

Belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kollar üyelerinin de eşlik ettiği Koç ve Çiftci, köylüler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandılar. Burada köylülere hitap eden AK Parti Milletvekili Fatih Çitfci, gelecek kuşaklara daha güzel yarınlar bırakmak üzere il genelinde bulunan bütün vatandaşlara ayrı ayrı görevler düştüğünü ifade etti. Çiftci, "Oyumuzu kullanırken çocuklarımızı, torunlarımızı ve en önemlisi geleceğimizi düşünerek kullanmamız lazım. Çünkü o çocuklarımıza daha güzel yarınlar hazırlamak ve bırakmakla mükellefiz" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Koç ise, seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler hakkında köylülere bilgi verdi. Seçim beyannamelerini hazırlarken, projeleri beş yıllık bir dönemin yerine kendilerinde sonra gelecek yönetimlere de ışık tutacak 50 yıllık öngörü ile hazırladıklarını ifade eden Koç, bütün projelerin makul ve insan odaklı olduğunu söyledi. İlçe merkezinde yaşayan gençler kadar köylerde yaşayanları da göz önünde bulundurarak projeler hazırladıklarını ifade eden Koç, "Örneğin ilçe merkezinde yaşayan gençler gibi köylerdeki gençlerimizin de iş ve meslek sahibi olabilmelerini sağlamak amacıyla köylerde de bilgisayar, el sanatları, halı ve kilim atölyeleri açarak onları meslek sahibi yapacağız. Kursları tamamlayarak iş kurmak isteyen gençlerimize de ilgili kurumlarla birlikte belediye olarak öncülük edeceğiz" dedi.