Ak Partili Bilici'den Esnaf Ziyareti

AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek çözüm sürecine ilişkin görüşlerini dinledi.

VAN 27.02.2013 19:37:36 0
Ak Partili Bilici
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek çözüm sürecine ilişkin görüşlerini dinledi.

AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, beraberinde partililerle esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, talep ve temennileriyle birlikte çözüm sürecine ilişkin görüşlerini dinledi. Vatandaşlarla buluşarak sorunlarını not alan Bilici, daha sonra çözüm süreci hakkında görüş ve önerileri de aldı. Bilici, Başbakan Erdoğan ve AK Parti hükümetinin yıllardır verdiği mücadele sonucunda Türkiye'de toplumun giderek birbirine yakınlaştığını, birbirini daha çok anlamaya başladığını, bunun temelinde de vatandaşlarını ayırmadan herkesi eşit bir şekilde kucaklayan, herkesi dinleyen, kardeşlik ekseninde yaklaşan ve bu doğrultuda hizmet eden bir liderin ve bir yönetimin olduğunu söyledi. 10 yıldan bu yana demokratik, ekonomik ve sosyal yönden atılan adımlara bakıldığında çözüm için yeterli ve güçlü bir altyapının oluştuğunu kaydederek, bu son adımla birlikte Başbakan'ın ve AK Parti hükümetinin samimiyet unsurunu yeterince ispat ettiğini, şimdi asıl bahane üretenlerin samimiyet sınavdan geçtiğini dile getiren Bilici, virajlardan sonra gelinen bu son virajda herkesin direksiyonu çok iyi tutması gerektiğini ve uçuruma düşürmeye çalışanlara rağmen milletin desteği sayesinde bu yolun tamamlanacağını belirtti.

Vatandaşlar ise, şu anki tablodan ve gidişattan son derece memnun olduklarını, sürecin herkesin yüzünü güldürecek bir netice ile sona ereceğine inandıklarını dile getirerek desteklediklerini belirttiler. - Van