AK PARTİLİ BAŞKANDAN BÜYÜK GAF!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla dün Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde gerçekleşen programda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Nimet Aksoy, büyük bir gafa imza attı.

VAN 24.03.2017 19:33:34 0
AK PARTİLİ BAŞKANDAN BÜYÜK GAF!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere dün Diyarbakır'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Silvan ilçesinde halka hitap etti.

Bakan Soylu'nun konuşmasından önce bir selamlama konuşması yapan AK Parti Silvan İlçe Başkanı Nimet Aksoy, Bakan Soylu’yu yanlışlıkla "bölgedeki kaosun mimarı" olarak nitelendirerek büyük bir gafa imza attı.

Konuşmasından heyecanlı olduğu görülen Aksoy, şu ifadelere yer verdi:  “Sayın Bakanım, bölgemizin huzuru, huzurun mimarı, bölgemizdeki kargaşanın, kaosun, terörün mimarı, Sayın Bakanımız Süleyman Soylu Bey, Karadeniz'in yiğit evladı demeden geçmeyeceğim. İlçemize hoş gelmiştir, şeref vermiştir."

Aksoy'un bu ifadeleri, bazı partililerin dikkatini çektiği ve kendisine uyarıda bulunulduğu görülürken, bazı partililerin ise konuşmayı alkışlamaya devam etmesi ilginç karşılandı.

Aksoy, konuşmasının devamında, Bakan Soylu'dan Silvan-Diyarbakır Karayolunun sıcak asfaltla kaplanması ve İŞKUR'dan 500 kişilik bir istihdam ricasında bulunacağını aktardı. (M. Sıddık Bilge/M. Hüseyin Temel – İLKHA)