Ak Partili Aras'tan 'Anneler Günü' Mesajı

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

VAN 11.05.2013 12:27:27 0
Ak Partili Aras
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK PartiVan İl Başkanı Abdullah Aras, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK PartiVan İl Başkanı Abdullah Aras, yayınladığı mesajda, "Hayattaki en değerli varlığımız olan annelerimiz; bizim yegane sığınağımız, en büyük tesellimiz, en merhametlimiz, en ağlayanımız ve kelimelerle bitiremeyeceğimiz en özel yanımız ve hazinemizdir. Hayatımızdaki her şeyi annelerimize borçlu olduğumuzu unutmamak, onları kırmamak, incitmemek, onları mutlu etmek ve kıymetlerini bilmek bizim en büyük vazifemizdir. Onlar hem bu dünyada hem de ahirette bize cenneti yaşatacak yegane nimetimizdir. Annelerimizi seviyoruz ama daha çok sevmeliyiz. Kıymetlerini biliyoruz ama daha çok bilmeliyiz.

Dünyada barış ve kardeşliği temin ve muhafaza eden annelerimize Türkiye'nin bu sürecinde daha çok ihtiyacımız var. Onların nasihatlerine, yönlendirmelerine, sağduyularına ve dualarına daha çok ihtiyacımız var.

Türkiye'nin en akil yürekleri olan annelerimiz, bütün sorunlarımızın çözümünde de en büyük teminatımız ve anahtarımızdır. İnanıyorum ki, Türkiye'nin kardeşlik yolunda ilerlemesi, en çok annelerimizi mutlu etmekte ve en çok onları heyecanlandırmaktadır. Annelerimizin bu arzusunu sağ salim yerine getirmek için yine en çok annelerimize ihtiyacımız var. Onlara sarılarak diyoruz ki; hepimizin vicdanlarında kimseye ait olmayan mutlak doğru bir yol var ve bizleri o yola götürecek olan sadece sizlersiniz. Bu nedenle sizlere inanıyor ve sonsuz güveniyoruz. Ben yüreklerimizin akilleri ve rehberleri olan annelerimizin tüm arzularının ve beklentilerinin gerçekleşmesini diler, sağlık, mutluluk ve huzur dolu yaşam sürmelerini temenni ediyorum. Anneler Günü vesilesiyle tüm annelerimizin günlerini kutlar, hayatta olmayan annelerimize Allah'tan rahmet, hasta olan annelerimize de şifa dileklerimi sunuyorum" dedi.