AK Parti'den Kalecik TOKİ'ye Ziyaret

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, beraberindeki partililerle Kalecik TOKİ konutlarında oturan vatandaşları ziyaret etti.

VAN 14.02.2013 11:37:11 0
AK Parti
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, beraberindeki partililerle Kalecik TOKİ konutlarında oturan vatandaşları ziyaret etti.

AK Parti hükümetinin deprem sonrası bir yılda tamamladığı ve depremzede hak sahiplerine teslim ettiği konutlara yerleşmeye başlayan vatandaşlar, yeni düzenlerine alışmaya çalışıyor. AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras da, beraberinde parti teşkilatından Lüftü İnanç, Beyruz Kurt, Hamit Oflas ve Yavuz Kuşan ile Kalecik TOKİ konutlarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Kalecik TOKİ sakinlerine konutlarının hayırlı olmasını dileyen ve sorun veya isteklerinin olup olmadığını soran heyete, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. AK Parti heyetinin ziyaretinden oldukça memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, başta Başbakan olmak üzere AK Parti hükümetine teşekkür ederek, ilk zamanlarda oluşan bazı sorunların giderildiğini, okulların hizmete açıldığını,

geçtiğimiz günlerde ana su borusunun patlamasıyla birlikte oluşan susuzluk sorununu da yapılan çalışma sonrası giderildiğini, şu an herhangi bir sorun yaşamadıklarını dile getirdiler. Vatandaşlar, ayrıca TOKİ ortak giderleri konusunda vatandaşları ve yönetici firmayı bir araya getirerek, vatandaşın isteklerini firmaya kabul ettirmek için ciddi çaba göstermesiyle birlikte isteklerini firmaya kabul ettirdiği için Abdullah Aras ve teşkilatına teşekkür ettiler.

İl Başkanı Abdullah Aras ise, vatandaşlara deprem sonrası bozulan düzenlerinden sonra TOKİ konutlarına yerleşmeleriyle birlikte her yönüyle yeni bir düzenle karşılaştıklarından ötürü ve konutların da yeni olmasından ötürü sistemin zamanla daha iyi oturacağını, sorunların giderek azalacağını, ancak AK Parti teşkilatı olarak tüm sorunlarıyla her zaman vatandaşların yanında ve hizmetinde olduklarını dile getirdi.

Aras, ardından beraberindekilerle Kalecik TOKİ İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Burada öğrencilerle sohbet eden Aras, daha sonra okul müdürünü ziyaret ettikten sonra gezisini tamamladı. - Van