Ak Parti Van Teşkilatı bayramlaştı

AK Parti Van İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla teşkilat bayramlaşması için bir araya geldi.

VAN 21.07.2021 10:33:25 0
Ak Parti Van Teşkilatı bayramlaştı
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Van-Şişli Öğretmen Evi'nde düzenlenen Kurban Bayramı programına, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, Abdullahat Arvas, AK Parti Genel Merkez MDYK Üyesi Zahir Soğanda, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan, 13 İlçe teşkilat başkanları, çok sayıda partililer ve halk katıldı.

     Yoğun bir katılımın olduğu bayramlaşma programında, "Bizleri bayram vesilesiyle bir araya getiren Allaha hamdolsun" diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu "İbrahim-i bir teslimiyetle 19 yıldır davasına gönül vermiş her satıhta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve partimizle birlikte olmaktan çekinmeyen değerli AK dostlar. 21. asrın buhranlı döneminde Allah'ın lütfu olarak Türkiye'mize liderlik eden sayın Cumhurbaşkanımızın davasına gönül vermiş AK gönüllü kıymetli kardeşlerim bayramlaşma törenimize hoş geldiniz. Bayramımız kutlu olsun" dedi.

    "19 YILDIR YAPTIĞIMIZ YATIRIMLAR DÜNYADA GIPTA İLE İZLENMEKTEDİR"

    Başkan Türkmenoğlu, bayramın hayırlar getirmesini dileyerek, "19 yılda nereden nereye geldiğimizi en iyi bilen AK Partililer olarak kurban bayramının önce milletimize, Ümmeti Muhammed'e ve insanlığa hayır getirmesini niyaz ediyorum. Değerli dostlar; Eski Türkiye'nin insanımıza neler kaybettirdiğini en bilen insanlar olarak bugün geldiğimiz noktanın kıymetini bilmeliyiz. Dün hastane kuyruklarında ömür tüketenler bugün dünyanın gıpta ile baktığı bir Türkiye'de yaşamanın sevinciyle her alanda gelişmenin ilerlemenin mutluluğunu yaşıyorlar. Hz. Mevlana'nın dediği gibi 'Dün dünde kaldı cancağazım, bugün yeni şeyler söylemek lazım' prensibini ilke edinmiş AK Partililer olarak her yeni güne, yeni bir hizmetle başlamanın huzuruyla diyorum ki; Gerek savunma sanayinde, gerek ulaşımda, gerek alt yapıda, tarımda, turizmde, üretimde ve ihracatta geldiğimiz nokta cumhuriyet tarihi boyunca yapılanların çok çok fevkinde olmuştur" şeklinde konuştu.

    "KENTİMİZ AK PARTİ HİZMETLERİYLE İHYA OLDU"

   Türkmenoğlu, sözlerine devamla, "Biz ilerlemeci bir partiyiz, durağanlık geçmişin ve muhalefetin, ilerlemecilik ve yatırım ise AK Partimizindir. Burada 19 yılın muhasebesini yapıp siz kıymetli dostlarımın zamanını almak istemiyorum. Sadece şunu hepimiz birlikte gördük ve yaşadık ki Van 19 yılda arzu ettiğimiz nokta da olmasa da yatırım ve hizmet açısından çok gelişti. Bu ilerleme ve gelişmede Van AK Parti il teşkilatımızın her bir ferdinin katkısı vardır. Sevgili kardeşlerim Yarına bakarak Van'da partimizin birlik ve beraberlik içerisinde hak ettiği noktaya geleceğini görüyorum. Ömrünü davasına adamış siz kıymetli partililerimizin 2023 hedeflerine ulaşmada üzerine düşeni en iyi şekilde yapması, liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davasını değişik coğrafyalarda hasretle ümitle bekleyen mazlumların derdine çare olacaktır. Buhran içinde yüzen insanlık AK Partimizin küresel güçlere karşı sürdürdüğü kutlu mücadelenin başarıya ulaşmasını beklemektedir. Biz AK Partililer Mazlumların ve buhran içerisindeki insanlığın kurtuluşuna vesile olmak için gece gündüz durmadan çalışmak zorundayız" diyerek kadim kentimiz AK Parti hizmetleriyle ihya oldu" ifadelerini kullandı.

    Birlik ve beraberlik vurgusu yaparak toplum olarak beraber hareket etme zorunluluğu olduğunu belirten Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar"2002'de olduğu gibi 2023 seçimlerinde de küresel güçlere rağmen yeniden tarih yazacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Bizler AK Kadrolar olarak zoru seven, ideolojimizi hizmetten alan büyük bir partiyiz. Gerici ve eski Türkiye hayalini kuranların heveslerini kursaklarında bıraktık. Bizler yarınlarımıza güçlü bir Türkiye bırakmak için çalışıyoruz. Bugün bu alanı hınca hınç dolduran kıymetli hemşehrilerime teşekkür eder, sizin ve ailelerinizin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum" dedi.