AK Parti Van İl Başkanlığı büyük kongreye hazır...

Van'ın 13 ilçesinde kongre sürecini tamamlayan AK Parti Van İl Başkanlığı, 24 Mart Salı günü Ankara'da yapılacak AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'ne katılmak için gün sayıyor.

VAN 20.03.2021 16:24:48 0
AK Parti Van İl Başkanlığı büyük kongreye hazır...
Tarih: 01.01.0001 00:00

 AK Parti Van İl Başkanlığı yönetim kurulu, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu başkanlığında toplanarak 24 Mart 2021 tarihinde Ankara Kapalı Spor Salonunda yapılacak AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresine katılacak olan Van İl Teşkilatı çalışmalarını tamamladı.
 Parti binasında düzenlenen İl Yönetim Kurulu toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, "Van İl Teşkilatımızın tüm kademelerinde görevlendirme sürecini başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Büyük yenilik ve değişimlerle 2023 hedeflerine beraber yürüyeceğimiz dava arkadaşlarımızın tecrübe ve birikimleri bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Davamız büyüktür. Dünya mazlumlarının umudu olan AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına omuz vermek bizler için bir şereftir, onurdur. Bu onurlu mücadelede ortak sevdamız olan büyük Türkiye hayallerimize hep birlikte ulaşacağız. Küresel güçlerin geçmişte dayatmış olduğu Sevr prangalarından bir bir kurtuluyoruz. Gecesini gündüzüne katan liderimizin; 'Hedeflerimizde en ufak bir şaşma olursa, Sevr'den daha büyük dayatmalarla karşı karşıya kalacağız' ifadelerini unutmayarak bu davaya hep birlikte sahip çıkmalıyız. Bu anlamda, gelecek nesillere bırakacağımız bağımsız ve güçlü Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz. Liderimizin yolu yolumuz, davası davamızdır" ifadelerini kullandı.
 "AK TEŞKİLATIMIZLA LİDERİMİZİN HEYECANINA ORTAK OLMAYA GİDİYORUZ"
 Ankara'da gerçekleşecek olan AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresine Van'dan bin kişilik kafileyle katılacaklarını belirten Türkmenoğlu, "Kongrelerimiz bizlerin bayramıdır. Bu büyük bayramda heyecanı hep birlikte yaşayacağımız kongrede Van teşkilatlarımız olarak Genel Başkanımızı büyük bir gururla selamlayacağız. Büyük kongremize katılmak üzere yapmış olduğumuz çalışmalarımızı tamamlamış olup, heyecanlı bekleyişimizi sürdürmekteyiz. Van teşkilatlarımız olarak, büyük bir katılımla ile Ankara'ya köprü kuracağız. Davamızın Ankara'da ki bayramına katılmak üzere Van İl Başkanlığımıza 10 binlerin üzerinde başvuru olmuştur. Partililerimizin heyecanını anlıyoruz. Ancak malumunuz pandemi sürecinin içerisindeyiz. Bu nedenle kongremize katılamayacak olan dava arkadaşlarımızın da selamlarını kutlu davamızın kurucusu Recep Tayyip Erdoğan'a götüreceğiz. Liderimizin kutlu davasına ilk günkü heyecanla ortak olan Van Teşkilatımızın 138 bin üyesine ayrı ayrı kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Davamızın bayramı kutlu olsun, Hepinizi saygılarımla selamlıyorum" dedi.
 İl Yönetim Kurulu Toplantısına AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Teşkilat Başkanı Emre Güray, Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ve İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.Van Bölge Gazetesi Haber merkezi