Ak Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu: Zor günleri tedbirlere uyarak hep birlikte atlatacağız

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu "korona virüsü tedbirleri kapsamına alınan yasak ve kurallara hep birlikte uyarak atlatacağız" dedi.

VAN 13.04.2020 15:53:51 0
Ak Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu: Zor günleri tedbirlere uyarak hep birlikte atlatacağız
Tarih: 01.01.0001 00:00

Krona virüsü tedbirleri kapsamına alınan kararla evinde kalan 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarının karşılandığını söyleyen Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, twitter hesabı üzerinden sağlık çalışanları ve vefa destek guruplarına da teşekkür ederek vatandaşlara evde kalma çağrısı yaptı.

Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Türkmenoğlu, “Hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu daha iyi anladığımız bu zamanlarda, zor koşullarda olmasına rağmen büyük fedakarlıklar gösteren sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Türkmenoğlu açıklamanın devamında, “Bu zor günleri alınan tedbirlere uyarak hep birlikte atlatacağız. Van Edremit sahilimiz, bu meydanlar ve sokaklar yine cıvıl cıvıl olacak inşallah. İki günlük sokağa çıkma yasağı olan illerimizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılayan Vefa Sosyal Destek Gruplarımıza ve kamu görevlilerimize minnettarız. Devletimiz her zaman milletimizin yanındadır.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi