Ak Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu Vangölü TV'yi ziyaret etti

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve beraberindeki heyet, yeni kurulan Vangölü TV'yi ziyaret etti.

VAN 2.06.2021 17:48:48 0
Ak Parti Van İl Başkanı Türkmenoğlu Vangölü TV'yi ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki İl Başkan Vekili Abdullah Çalım, İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Sinan Başak, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tuğrul, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Mustafa Yakut ile birlikte yeni kurulan Vangölü TV'yi ziyaret etti.

VAN’IN EN İYİ ŞEKİLDE TANITILMASINA İHTİYAÇ VAR

Şuan test yayınları devam eden ve kısa bir süre sonra normal yayın akışı ile izleyicileriyle buluşacak olan Vangölü TV ile ilgili bilgi alan Başkan Türkmenoğlu, "Vangölü TV Vanımıza, memleketimize hayırlı olsun. Van'ın tarihiyle, kültürüyle ve doğa güzellikleriyle en iyi şekilde tanıtılması için böyle bir TV'ye ihtiyacı vardı." şeklinde konuştu.

UYARICI VE YAPICI HABERLERİNİZ KIYMETLİDİR

Türkmenoğlu, "Burada yeni bir çalışma yapıyorsunuz. Bir TV çalışması. Hayırlısını Allahtan diliyoruz. Güzel haberlerinizle Van’ın ortak meselelerinde birlikte özellikle uyarıcı ve yapıcı olarak yapacağınız her haberiniz bizim için kıymetlidir ve değerlidir." diye konuştu.

Vangölü TV'nin kurulmasında emeği geçen yetkililere teşekkür eden Başkan Türkmenoğlu, TV çalışanlarına yayın hayatında başarılar diledi.

PANDEMİ SÜRECİNDE İSTİHDAM OLUŞTURMAK ÇOK DEĞERLİ

Vangölü TV Kurucusu Gazeteci Ziya Türk, "Pandeminin olduğu bu süreçte biz de böyle bir yatırım yaptık. Televizyonumuzda çalışacak personel sayısı 12 kişi. Toplamda 14 kişiye ekmek kapısı oldu. Bir kişi dahi olsa ekmek kapısı olması kent için bölge için çok kıymetlidir. Biz de medya sektörü alanında oluşturduğumuz istihdam ile hayırlı bir iş yaptığımıza inanıyoruz." ifadelerine yer verdi.

VAN’IN VE BÖLGENİN TANITIMINI ÖNEMSİYORUZ

Vangölü TV Kurucusu Gazeteci Baki Karaca ise yapacakları yeni yayınlarla kentin daha güzel yerlere gideceğine vurgu yaparak “Bu güne kadar yaptığımız çalışmaların üzerine daha ciddi eklemeler yaparak, başta arıtma tesisi olmak üzere Van’a ve bölgeye yapılan önemli yatırımların yanı sıra sosyal aktiviteleri haber yaparak, Van’ın ve bölgenin tanıtımına katkı yapmaktan gurur duyacağız” dedi.

Grup bünyesinde Van Postası Gazetesi, Van Siyaseti Haber, İkinisan Gazetesi ve Dogu Rehberi Haber gibi Van gündemini yakından takip eden, kamu yararını gözeten yayın organları da yer alıyor.