Ak Parti Teşkilatı'nın 'Evet' programları sürüyor

16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan referandumlara az bir vakit kala Ak Parti Teşkilatı’nın ‘Evet’ programları sürüyor. Çalışmalar kapsamında “Büyüklerimize hürmet kararımız evet” programı gerçekleşti.

VAN 22.03.2017 19:03:07 0
Ak Parti Teşkilatı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Şişli Öğretmenevinde düzenlenen programa AK Parti Van İl Başkan vekili ve SKM Başkanı Adnan Yörük, sosyal politikalardan sorumlu İl başkan yardımcıları Abdullah İpin, Sabahat Aras Şen, Halkla ilişkilerden sorumlu Başkan yardımcısı Orhan Bağlayıcı, Tuşba Belediyesi Başkan Vekili Bedri Akman,Fikri Asım Derneği Van İl Başkanı İhsan Taşkeser, ilin kanaat önderleri ve çok sayıda yaşlı ve engelliler katıldı.


       Açıklamalarda buluna1n AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah İpin, bu programın 81 ilde eş zamanlı olarak başladığını belirterek, "Bugün büyüklerimize hürmeten bir aradayız. Programımıza ilimizin büyükleri ve kanaat önderlerini davet ettik. 81 ilimizde eş zamanlı yaptığımız bir programdır. Buradaki amacımız da büyüklerimizi her zaman hatırladığımızı, onlara hürmet ettiğimizi göstermektir. Burada ayrıca 18 maddelik anayasanın bizlere neler getirdiğini ve neden 'evet' dediğimizi de anlatacağız" dedi.


      Ak Parti Van İl Başkan Velili ve SKM Başkanı Adnan Yörük ‘’iki ucu keskin virajdayız’’ diyerek Parlementer sisteminin Ülkemize hiçbir faydasını olmadığını geçmişte de ve 15 Temmuz akşamıda gördük.Fetö ve iş birlikçilerinin Türkiye’ki kanlı planlarını hep beraber gördük.Buradan anlaşılıyor ki,Başkanlık sistemi Ülkemizin Kurtuluş Yoludur diyerek’’hemen,hemen on yılda bir yapılan darbeler Millet olarak, Ümmet olarak neler kaybettiğimizin farkındayız.Çift başlılık yönetimlerde her zaman enkaz dönemleri olabiliyor.Bunun örneklerini Rahmetli Ecevit Sezer,Demirel’in kızım dediği Tansu Çiller dönemlerini de gördük.16 Nisan’da yapılacak olan Referandum bir sistem değişikliğinin olduğunu söyleyen Yörük ‘’gelin hep beraber güçlü yarınlarımız için,güçlü EVET diyerek Ülkemize sahip çıkalım’’ dedi.