AK Parti İpekyolu, Tuşba ve Edremit İlçe Başkanları kim oldu?

AK Parti Edremit, İpekyolu ve Tuşba İlçe Başkanlıkları için yürütülen mülakat süreci tamamlandı ve ilçe başkanları belli oldu.

VAN 9.01.2020 23:30:13 0
AK Parti İpekyolu, Tuşba ve Edremit İlçe Başkanları kim oldu?
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Genel Merkezi Van’ın Edremit, İpekyolu ve Tuşba İlçe Başkanlarının istifalarını istemişti. Gerçekleşen istifaların ardından yapılan çalışmalar sonucunda hafta başında her üç ilçeden 5’er isim Ankara’ya davet edilmişti.


ÜÇ MERKEZ İLÇENİN BAŞKANI BELLİ OLDU
AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan mülakatlar sonucunda ilçe başkanları belirleme süreci tamamlandı.


Yapılan çalışmalar sonucunda AK Parti Edremit İlçe Başkanlığına Sezer Bayramoğlu, Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanlığına Ethem Görgülü, AK Parti Tuşba İlçe Başkanlığına ise M. Nuri Başdinç getirildi.



İPEKYOLU VE TUŞBA’DA İADE-İ İTİBAR
31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimler için Ethem Görgülü İpekyolu Belediye Başkan aday adayı, M.Nuri Başdinç ise Tuşba Belediye Başkan aday adayı olmuştu.

Belediye başkan adaylarının isimlerinin açıklanacağı gün ilan edilmiş ve açıklamanın yapılmasından bir gün önce de açıklama bir hafta ertelenmişti.

Belediye Başkan Aday listesinde olan ve erteleme sonrasında isimleri listeden çıkarılan Ethem Görgülü AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı, M. Nuri Başdinç de AK Parti Tuşba İlçe Başkanı olarak görevlendirilerek bir nevi iade-i itibar yapıldı.


Kaynak: Van Postası Gazetesi