AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Görgülü'den Gazeteci Karaca ve Türk'e ziyaret

Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı teşkilatı www.vanpostasigazetesi.com ve www.vansiyaseti.com siteleri imtiyaz sahibi Ziya Türk ve Baki Kara yeni işyerlerinde ziyaret etti.

VAN 4.03.2021 09:58:34 0
AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Görgülü'den Gazeteci Karaca ve Türk'e ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'ın usta gazetecilerine yapılan ziyarete AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Ethem Görgülü, İpekyolu Kadın Kolları Başkanı Suzan Gör Türkoğlu, İpekyolu Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yılmaz, İpekyolu Medya Tanıtım Başkanı Recep Reşitoğlu ve yönetim kurulu üyeler katıldı. Yapılan ziyarette, Van’ın sosyolojik yapısı, ekonomik durumu, korona virüs salgını ve mücadele sürecinde yaşanan gelişmeler, siyaseti görünümü ve AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığının yaptığı planlı çalışma ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. Ziyaret sonrası AK Parti İpekyolu İlçe Teşkilatı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “İlçe Başkanımız Ethem Görgülü, Kadın, Gençlik Kolları ve Tanıtım ve Medya Başkanlarımızla birlikte Van Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ziya Türk ve Van Siyaseti Gazetesi İmtiyaz Sahibi Baki Karaca beyefendileri işyerlerinde ziyaret ettik." İfadeleri yer aldı.

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilirBir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilirBir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir