AK Parti heyetinden hastane yönetimine hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni Başhekimi Kamil Yavuzer ve idari kadroya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

VAN 11.09.2021 11:01:56 0
AK Parti heyetinden hastane yönetimine hayırlı olsun ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye genelinde sağlık sektöründe yeni yapılanma doğrultusunda S.B.Ü Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de yönetim değişikliği yapılmıştı.

AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Hastane Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Kamil Yavuzer ile Hastane Mali İşler Müdürü Orhan Diler, Destek ve Kalite Müdürü Ümit Kızılay'ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

VEAH Hastanesi'nin bölge için önemli bir role sahip olduğunu belirten Başkan Türkmenoğlu, "Hükümetimiz her alanda yaptığı hamlelerle halkımızın gönlünde taht kurmuştur. Özellikle sağlık alanında tüm Türkiye'de ciddi değişimler yaşanmış, bunun ilimize yansıması da bu güzide hastane binamızdır. Halkımıza hizmeti kendine şiar edinen bir anlayışın temsilcileri olarak bizler de bu hususta elimizden geleni fazlasıyla yapmalıyız. Bu bölgenin halkı, bu hastane ile insan onuruna yakışan kaliteli sağlık hizmeti alıyor. Hastane yöneticilerimizin halkımıza en güzel hizmeti verme gayretinde olacaklarına yürekten inanıyor ve kendilerine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hastane yönetimi, bölge halkına en iyi hizmeti verebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Başkan Türkmenoğlu, Hastane Başhekimi Dr. Yavuzer'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tablosunu hediye ettikten sonra hastaneden ayrıldı.

AK Parti heyetinden hastane yönetimine hayırlı olsun ziyareti