Ak parti heyetinden deprem bölgesine ziyaret…

Van'ın Başkale İlçesindeki depremin ardından Ak Parti heyeti depremden etkilenen mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

VAN 4.03.2020 15:36:33 0
Ak parti heyetinden deprem bölgesine ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile birlikte, Başkale ilçesinde depremden etkilenerek yıkımın oluştuğu ve 10 kişinin hayatını kaybettiği Özpınar, Güvendik, Gelenler ve Kaşkol mahallelerinin de aralarında bulunduğu 8 mahallede geçmiş olsun ve taziye ziyaretlerinde bulundu.

      Başkale’ye İlçesine giden Türkmenoğlu ve beraberindeki heyet, İlk olarak Kaşkol Mahallesi’ni ziyaret eden heyet burada incelemelerde bulundu. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

   Ardından Böğrüpek, Güvendik, Gelenler, Özpınar mahallelerine geçen Ak Parti Heyeti, burada hayatını kaybedenlerin taziyesine geçerek başsağlığı dileklerini iletti.

   Hükümetin ilk günden depremzedeler için seferber olduğunu vurgulayan Türkmenoğlu, milletvekilleri ve Ak Parti’nin Başkale halkının yanında olduklarını belirterek, mahalle halkından birlik içinde hareket etmelerini istedi.

   Mahalle ziyaretlerinden sonra Ak Parti heyeti, ilçeden ayrıldı.