AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir; 'Gençlik şölenimizi Van'da yapmayı planlıyoruz'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, partisinin Van İl Teşkilatı değerlendirme toplantısına katılmak üzere Van’a geldi. Açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımc?

VAN 23.03.2022 15:51:58 0
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir; 'Gençlik şölenimizi Van'da yapmayı planlıyoruz'
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Van İl Başkanlığı Binasında İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve  partililer tarafından karşılanan Kandemir, burada AK Parti il ve ilçe teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Kandemir'e, Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut da eşlik etti.
Parti teşkilat üyeleri ile buluşma toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Van’ın sadece bölgenin değil ülkenin en önemli şehirlerinden olduğunu söyledi. Mayıs ayında Gençlik Şölenini Van’da yapmayı planladıklarını söyleyen Kandemir, bunun nedenini de Van’ın sahip olduğu genç nüfus olarak açıkladı.  Van’a her geldiklerinde büyük bir coşkuyla karşılandıklarını dile getiren Kandemir, bundan büyük bir memnuniyet duyduklarını da ifade etti.
2023 yılında yapılacak genel seçimlerde Van’dan beklentilerinin büyük olduğunu dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: “ Son seçimlerde Van tarihinde aldığımız en yüksek oylardan bir tanesini aldık ama istiyoruz ki 2023’te Vanlı hemşerilerimiz teşkilatımızın cansiparene mücadelesi Türkiye’de, bölgede verdiğimiz gayrete şahitlik eden Vanlı hemşerilerimiz sandıklarda bize sahip çıksınlar”dedi. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, konuşmasını şu ifadelerle tamamladı; "Genel Başkanımızın gönlünün en çok attığı şehirlerden bir tanesi Van'dır. Biz Van'ı bir başka seviyoruz. İstiyoruz ki Mayıs ayında Cumhurbaşkanımızı Van'da ağırlayalım. Gençlik şöleninde nasip olursa, biz de bir büyük mitingle genel başkanımızı ağırlamış olacağız. Van teşkilatımızın müthiş bir mücadele verdiğini görüyorum. Çok dinamik bir çalışma yürütüyor Van teşkilatımız. Bunun artarak devam edeceğini diliyor, hepinize yürekten teşekkür ediyorum."
Toplantıda AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve  AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut da birer selamlama konuşması yaptılar.